Deze inhoud was voorheen alleen voor abonnees, maar is nu openbaar voor het grote publiek. Het kan u interesseren te weten dat abonnees van deze website deze informatie 18 volle uren vóór U kregen, schrijft Hal Turner.

Op donderdag 7:00 AM Moskou tijd heeft het Russische Ministerie van Noodsituaties informatie op hun website gepubliceerd waarin de Russische burgers geïnstrueerd worden zich voor komende zondag 24 april 2022 voor te bereiden op een NAVO vergeldingsaanval met NUCLEAIRE middelen.

Zoals ieder weldenkend mens weet, is de enige manier waarop de NAVO een “VERGELDING” atoomaanval zou uitvoeren als Rusland een First-Strike (Eerste Aanval) lanceert. Dus wat zegt dat over dit komende weekend?

Het officiële bericht dat op de website van het Russische Ministerie van Noodsituaties geplaatst is, ziet u hieronder:

Hier is het originele Russisch:

Vertaling

Zij noemen het komende Russisch-orthodoxe Pasen op 24 april als een specifieke datum!!

Dit is het foto-vertaling-door-automatische-vertaler resultaat:

UPDATE –

Het Russische Ministerie van Noodsituaties zegt nu dat hun website gehackt is en dat de geplaatste informatie “niet overeenstemt met de werkelijkheid.”

Hal Turner Opmerkingen

Website gehackt ???? Me reet.

Ik denk dat ze zich hebben laten ontvallen wat ze van plan zijn. Het is duidelijk dat zij HUN mensen voorbereid willen hebben op wat er zal komen als gevolg van een Russische First-Strike.

Wat mijn overtuiging nog versterkt, is dat het Russische persbureau PRAVDA het “verhaal” op hun website heeft gemeld (HIER), en volledig heeft gereproduceerd wat volgens het Russische Ministerie van Noodsituaties een computerhack was. Waarom de informatie volledig herpubliceren … tenzij zij werkelijk proberen hun mensen duidelijk te maken dat zij zich werkelijk moeten voorbereiden voor dit weekend.

Trek uw eigen conclusie. Ik heb de mijne getrokken.

Ik heb een paar nieuwe volle benzineblikken, rode voor benzine, blauwe voor kerosine en gele voor diesel. Ik heb nog twee zakken rijst van 20 pond gekocht; nog 28 Hormel “Compleat” shelf-stable, microwavable maaltijden, nog 12 dozen van een pond van verschillende soorten pasta, blikjes tonijn, ingeblikte kipfilet, ingeblikt rundvlees. Meel. Suiker. Zout.

Dit komt nog bovenop de voorraden die al in huis zijn. De voorraden die wij verzameld hebben zijn niet veel, maar waarschijnlijk meer dan de meeste mensen in het land bij de hand hebben.

Intussen blijven de Amerikanen en de Europeanen gelukzalig onwetend van het feit dat onze regeringen, en hun NAVO partners, alles in het werk stellen om Rusland in een hete oorlog met de NAVO over Oekraïne te lokken.

Als de raketten dit weekend afgaan, zal de overgrote meerderheid van de Amerikanen er helemaal geen idee van hebben dat het ONZE REGERING is die dit gedaan heeft; en met opzet gedaan heeft. Wij zijn fout.

Ik ben nog steeds in de oude woonplaats van mijn moeder in het noordoosten van Pennsylvania. Ben er al de hele week. En na de sneeuwstorm van zondagnacht, die de elektriciteit uitschakelde, heb ik nog GEEN ELEKTRICITEIT. Ik werk nog steeds op de generator.

Maar ik moet me voorbereiden. Dat zou u ook moeten doen. Onmiddellijk. Wacht niet. Als u wacht, zult u tussen de massa’s totaal in paniek geraakte mensen terechtkomen, die allemaal voedsel en voorraden proberen te krijgen. Het zal voor hen allen veel te laat zijn.

NOTA:

Ik zal dit volledig bespreken in mijn wereldwijde talk-radioshow vanavond vanaf 21.00 uur oostelijke Amerikaanse tijd. Mensen over de hele wereld kunnen GRATIS afstemmen, als volgt:

WBCQ kortegolf 7.490 of 6.160

WRMI kortegolf 5.950

KYAH 540-AM Utah

Of hier op het Internet op deze link: http://stream.halturnerradioshow.com:8000 (Klik op de PLAY knop of klik op LUISTEREN)

LET OP: De link hierboven gaat NIET ACTIEF tot ongeveer 1 uur voor de uitzending. Tijdens dat uur streamt hij reclamevrije muziek tot de uitzending begint.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Britse huurling “CossackGundi” geeft zich over aan de Russische strijdkrachten in Mariupol Oekraïne – Betekent waarschijnlijk levenslange gevangenisstraf in Rusland of Syrië

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: