Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) heeft dinsdag in het stadhuis van Den Haag, waar hij raadslid is, een gesprek gevoerd met de informateurs over de vorming van een college.

Hij laat weten dat Forum voor Democratie geen enkele partij uitsluit, maar wel hele ernstige bezwaren heeft tegen samenwerking met D66. “Dat heeft natuurlijk alles te maken met de recente informatie die naar buiten is gekomen over de wijze waarop die partij omgaat met seksueel misbruik.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Minderjarige jongens

“Er hing natuurlijk al langer een zweem van seksuele intimidatie en grensoverschrijdend gedrag rondom D66,” zei Van Meijeren. “Denk aan de hele situatie rondom Alexander Pechtold, die een vrouw gedwongen zou hebben om abortus te plegen. Het Kamerlid Sidney Smeets, dat zijn zetel heeft ingeleverd nadat bekend werd dat hij seks gehad zou hebben met allemaal minderjarige jongens.”

“De recente beschuldigingen gaan erover dat de partijtop en ook de politieke leiding dergelijke misstanden onder het tapijt schuiven, in de doofpot stoppen en slachtoffers totaal niet serieus nemen,” lichtte het Kamerlid toe.

Onacceptabel

Dit is voor Forum voor Democratie onacceptabel, benadrukte hij. “Op deze manier is namelijk sprake van geïnstitutionaliseerd misbruik binnen D66.”

“Een cultuur van angst, doofpotten, seksueel misbruik, intimidatie, stalking, bedreiging, chantage, het is allemaal voorbij gekomen bij D66. Daar nemen wij afstand van,” aldus Van Meijeren.

5
30
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: