Foto: Paasprotest tegen Great Reset (Twitter/Pepijn van Houwelingen)

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Betogers kwamen vanmiddag in Amsterdam bijeen om te demonstreren tegen de Great Reset. Ze verzamelden zich op het Museumplein nadat ze vanaf de Dam een mars door de binnenstad hadden gelopen.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) sprak de menigte toe. “De strijd is nog lang niet gestreden. We hebben nog een lange weg te gaan,” sprak hij. Maar, zo voegde hij toe, wij zullen niet opgeven. “Wij laten ons niet uit het veld slaan. Wij zullen niet rusten totdat Nederland weer een vrije democratie is.”

Nog niet gewonnen

“Zelfs als we dadelijk definitief van de coronamaatregelen bevrijd zouden zijn, is de strijd nog niet gewonnen,” waarschuwde Van Meijeren. “We vechten namelijk tegen iets veel groters dan coronamaatregelen. We vechten tegen een internationale elite die vertegenwoordigd is in onder meer het World Economic Forum en die ernaar streeft om een wereldregering te vormen en alle macht en controle naar zich toe te trekken.”

“Terwijl de elite rijker wordt en meer macht naar zich toetrekt, zijn normale mensen de dupe. Ze zeggen wel dat ze zogenaamd kwetsbaren willen beschermen, maar ze staan erbij en kijken ernaar als de lagere inkomens hun boodschappen niet meer kunnen betalen, als ouderen in eenzaamheid sterven,” zei hij.

“Ze zeggen wel dat ze tegen discriminatie zijn, maar ondertussen steunen ze beleid waardoor miljoenen Nederlanders buitengesloten werden – en straks weer zullen worden – van het sociaal-maatschappelijk leven,” aldus Van Meijeren.

Het meest schokkende

“Ze zeggen wel dat ze voor wereldvrede zijn, maar ondertussen keuren ze stilzwijgend goed dat de NAVO en de EU Rusland net zolang aan het provoceren zijn geweest en een oorlog hebben uitgelokt, totdat het onvermijdelijk is geworden,” zei hij.

“En sterker nog – en dat is misschien nog wel het meest schokkende – als wij iets zeggen, dan roepen ze aan de lopende band dat wij fascisten zijn. Achter iedere steen zien ze een nazi. Maar zij steunen nu neonazistische eenheden van het Oekraïense leger, waar onze wapens naartoe gaan. Het klinkt hard, maar het is zoals het is. Ze sympathiseren met nazistische eenheden die burgers en krijgsgevangenen martelen. We mogen dit niet accepteren. Het zijn tirannen,” benadrukte Van Meijeren.

Uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden

Het Kamerlid sloot op Tweede Paasdag af met een positieve noot. Van Meijeren merkte op dat Jezus ook in verzet kwam tegen een elite die het volk onderdrukte. “Hij gebruikte geen geweld, maar sprak zich uit. Hij zei: ik ben de waarheid. Daarvoor werd hij beschimpt, bespot, geridiculiseerd, gruwelijk gemarteld en uiteindelijk zelfs gekruisigd. Een aantal dagen later werd zijn graf leeg aangetroffen.”

“Voor mij is de belangrijkste boodschap die daarvan uitgaat dat je de waarheid wel belachelijk kunt maken, je kunt de waarheid wel bespotten, je kunt de waarheid onderdrukken, je kunt de waarheid zelfs begraven, maar uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden en altijd weer opstaan!”

“En daarom blijven wij ook strijden, mensen. Wij geven niet op. We blijven ons uitspreken. We gaan deze strijd winnen!” riep Van Meijeren, terwijl de menigte uitbundig begon te juichen.

5
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: