Foto: Reiner Füllmich (Videostill YouTube/OVALmedia in English)

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Er wordt een psychologische operatie uitgevoerd die is uitgedacht door psychopaten en sociopaten, zei advocaat Reiner Füllmich in de talkshow Narrative tegen Robert Cibis. Het doel is het aanjagen van paniek. Het volk krijgt via de mainstream media 24 uur per dag propaganda voorgeschoteld, aldus de advocaat.

De Davos-kliek bepaalt door wie we worden bestuurd, zei Füllmich. Deze kliek leidt mensen hier speciaal voor op. Zij worden ook wel Young Global Leaders genoemd. Tot de eerste lichting Young Global Leaders van het World Economic Forum behoorden onder meer Bill Gates en Angela Merkel, lichtte hij toe.

De leiders besturen landen die op het punt staan kopje onder te gaan, benadrukte de advocaat. “Dit laat zien dat een dergelijk totalitair systeem is ontworpen om zichzelf te vernietigen. Ze schromen niet om hun eigen mensen onder de bus te gooien.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Neurenberg 2.0

Füllmich noemde Macron, Justin Trudeau en Jacinda Ardern als voorbeelden van mensen die landen besturen die op omvallen staan of al zijn omgevallen. Veel mensen denken dat corruptie om geld draait. Het draait niet alleen om geld, maar ook om macht, lichtte hij toe. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel corruptie is aan de top.”

Füllmich ging ook in op het verschil tussen het Proces van Neurenberg en ‘wat wij doen’, door sommigen ook wel Neurenberg 2.0 genoemd. Dit keer zijn wij, het volk, de autoriteit, zei hij. Daarnaast was het eerste Neurenbergproces volgens hem een symboolproces. De Amerikanen zaten er niet op te wachten, aangezien Amerikaanse oligarchen Hitler hadden gefinancierd.

Operatie Paperclip

Niemand had er belang bij om de echte criminelen in de gevangenis te stoppen, zei Füllmich. Zowel de Amerikanen als de Russen wilden de beste Duitse wetenschappers. De Amerikanen haalden ze tijdens Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten. Niet alleen mensen als Wernher von Braun, die later directeur werd bij de NASA, maar ook kwaadaardige wetenschappers die werkten aan MK-ULTRA, een programma gericht op hersenspoeling.

(Video verwijderd? Klik hier…)

4.5
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: