Hoe zou iedereen over vaccins denken als ze wisten dat mensen als vliegen dood neervallen na het krijgen van de COVID-19 klonterinjecties? Een verpleegster genaamd Tiffany Dover, die in het CHI Memorial Hospital in Tennessee werkte, met meer dan 20 jaar ervaring, is tijdens een live televisie-uitzending flauwgevallen terwijl zij opschepte over hoe geweldig het is om je te laten inenten voor COVID-19, schrijft S.D. Wells.

Nu is ze nergens meer te vinden, en op het internet gonst het van de geruchten dat ze twee meter onder de grond ligt, terwijl de massamedia zich inspannen om het te verdoezelen met weer een vals narratief om het gezicht te redden van die dodelijke genmuterende injecties.

Nepnieuws MSM verspreiden hun doofpotverhaal voor Dover door te zeggen dat zij lijdt aan vasovagal, waarbij je flauwvalt van de stress, en dat zij volkomen in orde is, en haar leven leidt in absolute afzondering, waar niemand kan verifiëren dat ze de dodelijke ervaring van een prik heeft overleefd met een bloedstollingsserum gemaakt door dezelfde buitenissige wetenschappers die het SARS-CoV-2-virus hebben gemaakt.

De media beweren dat Dover een geschiedenis heeft van deze “vasovagale overreactie” op zelfs lichte pijn, ook al zei ze hoe geweldig ze zich voelde enkele seconden voordat ze flauwviel en mogelijk stierf. Ja, we hebben het nog steeds over dezelfde verpleegster die 20 jaar in een ziekenhuis heeft gewerkt waar ze elke dag bloed ziet en stress ervaart. Dus heeft ze een geschiedenis van flauwvallen terwijl ze de artsen hielp tijdens de operatie? Onderzoekende geesten willen meer weten.

Welke verpleegstersopleiding levert een verpleegster af die flauwvalt telkens als zij stress voelt?

Waarom heeft men uit de groep van enkele tientallen verpleegsters Tiffany Dover uitgekozen om live op tv de dodelijke COVID prik te krijgen? Als zij een geschiedenis heeft van flauwvallen van pijn, hadden zij dan niet iemand anders moeten kiezen? En hoe kan deze persoon ooit verpleegster geworden zijn als dit vasovagale verduisterverhaal echt is?

Tiffany Dover werkte als hoofdverpleegster op de spoedeisende hulp, en er wordt gezegd in de nepverhalen die proberen weg te verklaren wat er live op tv gebeurd is, dat zij door haar vasovagale aandoening zes keer flauwgevallen is in de zes weken die aan het incident voorafgingen. Deze dame werkte op de eerste hulp van het CHI Memorial Hospital. Hoe? Laat zij gewoon patiënten met hun hoofd eerst op de cementvloer vallen als zij hen door de gang helpt lopen, terwijl zij flauwvalt van de “stress”?

Wel, waar rook is, is vuur, zegt men. Dit hele voorval is dan een spektakelvuur, en de hele wereld moet weten of deze dame gestorven is vlak nadat zij de klonterprik gekregen had, zoals zovele anderen die van de planeet Aarde verdwenen zijn kort nadat zij die “veilige en effectieve” prik gekregen hadden, die eigenlijk een gevaarlijk medisch experiment is om de wereldbevolking met een paar miljard te verminderen. Het lijkt erop dat het zeer “doeltreffend” is op DAT gebied.

Elk mogelijk bewijs dat Tiffany Dover nog leeft is van het internet verwijderd, dus waar is zij?

De Facebookpagina van Tiffany Dover is weggehaald nadat 22.000 mensen “Rust in vrede” en andere commentaren hadden geplaatst over haar verdwijning. Verdwenen. Het ziekenhuis zweert dat ze in orde is, maar elk artikel over haar in het plaatselijke nieuws en in de massamedia heeft een videolink die zogenaamd “bewijst” dat ze nog leeft, maar elk van die links is “gebroken”, of zegt “geen toegang toegestaan”, of zegt “deze video bestaat niet” als je er op klikt. Tiffany heeft geen enkele social media-account meer. Is dit een COVID-vaccin-veroorzaakte-doofpotaffaire door de massamedia?

Tiffany is niet de eerste die de doodsprik zwaar promoot en dan kort daarna van de aardbodem verdwijnt. Dokters, wetenschappers en beroemdheden van over de hele wereld hebben steeds weer opgeschept over de “veiligheid” en de “werkzaamheid” van de klonter-injecties tegen de ziekte van gain-of-function, en vielen dan kort daarna dood neer aan een hartaanval of beroerte, om dan door de massamedia ergens anders de schuld van te krijgen.

Tijdens een live persconferentie om de dodelijke prikken te promoten, kreeg Dover de prik met haar operatiemasker op, stond toen op om vragen van verslaggevers te beantwoorden, legde haar hand op haar hoofd, zei dat ze zich duizelig voelde, zakte op haar knieën, en moest door haar cohorten worden opgevangen voordat ze op de grond viel. Het ziekenhuis zoekt dekking en twittert dat Dover “thuis is en het goed maakt.”

De massamedia noemen elk gesprek over de verdwijning van Dover “misinformatie” en het Department of Homeland Security noemt dit soort vrijheid van meningsuiting “binnenlands terrorisme”. Geen enkel mens mag ooit nog vragen stellen over de COVID-vaccins, of riskeert een onbeperkte gevangenisstraf zonder proces, zoals de 6 januari’ers.

Zelfs het Alabama Public Health Department kan niet bewijzen dat ze nog leeft. Zij zeggen alleen dat iedereen die zegt dat zij dood is, “onware” verklaringen plaatst. Als iemand kan bewijzen dat zij nog leeft, doe dat dan alstublieft in de commentarensectie.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Flauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet