Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Een derde van de mensen heeft het vaccin niet genomen en zal dat ook niet doen. Een derde heeft het vaccin gehaald en heeft er spijt van. Zij zullen geen booster nemen. Een derde van de mensen heeft het vaccin gehaald en gelooft er heilig in. Zij zullen zoveel boosters nemen als ze maar kunnen. Dat zei internist en cardioloog Peter McCullough afgelopen week in gesprek met Laura-Lynn Thompson.

Hij wees erop dat veel mensen die geboosterd zijn nog steeds corona krijgen. McCullough noemde onder meer woordvoerder van het Witte Huis Jen Psaki en oud-president Barack Obama. “De vaccins werken niet,” benadrukte de internist. “Ze houden corona niet tegen.”

Hoe meer prikken, hoe erger de ziekte

Het is ook niet aangetoond dat de vaccins het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen terugdringen, zei McCullough. Sterker nog: uit het Pfizer-dossier dat in september vorig jaar in The New England Journal of Medicine is gepubliceerd, blijkt dat er meer overlijdens zijn gemeld in de Pfizer-groep dan in de placebogroep.

De internist zei dat gegevens uit Groot-Brittannië, Zuid-Afrika en Israël laten zien dat de meeste mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis gevaccineerd of geboosterd zijn. “En hoe meer prikken mensen halen, hoe erger de ziekte.” Vermoed wordt dat het mRNA en spike-eiwit het immuunsysteem verzwakken, lichtte hij toe.

Kampioen coronabestrijding

De internist verwees naar Zuid-Korea, waar ongeveer 90 procent van de bevolking is gevaccineerd en meer dan 62 procent is geboosterd. Dat land telt momenteel de meeste coronagevallen en overlijdens.

In Zuid-Korea, dat eerder nog werd geprezen als kampioen coronabestrijding, is het aantal sterfgevallen sinds de invoering van vaccinatiepaspoorten met 3410 procent gestegen.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: