Warm het Wagneriaans orkest op en roep de ganzenstappende koormeisjes erbij, want … ja, dat klopt, het is Lentetijd voor Globalisten! “De Winter van Ernstige Ziekte en Dood” is voorbij! De grote Zwarte Zon schijnt weer! God is in zijn hemel, alles is goed met de wereld!

Oké, zeker, de overgrote meerderheid van de mensheid lijdt aan posttraumatische stress, omdat ze de afgelopen twee jaar dagelijks geterroriseerd, gaslighted, bedreigd, gekoeioneerd en anderszins systematisch gemindfucked zijn door hun regeringen, de media, en de “gezondheidsautoriteiten”, en we zijn allemaal uitgeput en grijpen elkaar naar de strot, en veel van onze bedrijven en inkomens zijn geruïneerd, en de inflatie loopt de spuigaten uit, en velen van ons worden nog steeds nodeloos gedemoniseerd, afgezonderd van de maatschappij, verbannen om te reizen, en gedwongen om invasieve ingrepen te ondergaan en medisch-nutteloze symbolen van ideologische conformiteit op ons gezicht te dragen, dus we zijn niet helemaal in de geest van het seizoen … maar, voor Globalisten, kan het niet beter gaan! schrijft CJ Hopkins.

Niet alleen verloopt de laatste fase van hun uitrol van het nieuwe gepathologiseerde totalitarisme (d.w.z. het Nieuwe Normaal) min of meer volgens plan, maar die vervelende, niet-bal spelende Russen zijn ook nog eens in een militair moeras in de Oekraïne gelokt dat nog jaren zou kunnen aanslepen! Denk eens aan alle destabilisatie-, herstructurerings-, en privatiseringsmogelijkheden, en niet alleen in Rusland en Oost-Europa, en niet alleen de komende jaren, maar in de hele wereld en tot ver in de toekomst! Nu de meerderheid van de Westerse massa’s in een toestand van bijna catatonische goedgelovigheid en gehoorzaamheid is gebracht, wie zal hen dan nog tegenhouden? De hemel is de limiet!

We hebben het over radicale sociale en economische herstructurering, een brave nieuwe Globalisten-gecurateerde wereld! Een wereld van voortdurende chaos en crisis, eeuwig terugkerende “apocalyptische pandemieën”, interne proxy-oorlogen, klimaatveranderingslockdowns en, “desinformatie”-aanvallen, verplichte genetische therapie, digitale munteenheden … alles erop en eraan. Een wereld die niet zozeer geregeerd als wel “geleid” wordt door niet-gouvernementele wereldbestuursinstanties, wereldbedrijven, welwillende miljardairs, banken, beleggingsmaatschappijen, en, natuurlijk, de militaire en de inlichtingendiensten.

Maar ik loop een beetje op de zaken vooruit. Het zal nog wel even duren voordat de Globalisten tot volle ontplooiing kan komen. Intussen gaat de wereldwijde “Clear-and-Hold” verder … en schijnt nu abrupt overgegaan te zijn in een uiterst psychotische en fascistische fase.

Deze verschuiving is op Orwelliaanse wijze uitgevoerd, zoals die scène in 1984 waarin de Partij midden in een Haatweek-toespraak van officiële vijand wisselt. Maar in ons geval was de wisseling iets ingewikkelder, want de Globalisten wisselde niet alleen van officiële vijand – zoals in de zomer van 2016 en dan weer in de lente van 2020 – zij herzag de identiteit van de officiële vijand, niet alleen zijn naam, maar ook zijn fundamentele karakter, of, preciezer, en psychotischer, zij splitsten de identiteit van de officiële vijand, door zijn fascisme af te strepen en te omhelzen, en tegelijkertijd zijn fascisme te handhaven en uit te vergroten, door een moreel spectrum van fascisme te simuleren, en zo de Nieuw-Normaal massa’s te onderwerpen aan een verbijsterend niveau van Orwelliaans dubbel-denken.

In een oogwenk, zonder een maat te missen, werden zowel de blanke-supremacistische Poetin-nazi’s die de Democratie plaagden tijdens het Trumpiaanse Rijk, als de Covid-ontkennende Anti-Vaccin nazi’s die de Nieuwe Normalen plaagden tijdens de Globale Pandemie, naadloos vervangen door de Globalisten nazi’s … maar, het zit zo, de Globalistennazi’s zijn de goeien, en de Poetin-nazi’s en anti-vaccin nazi’s zijn … nou ja, ik denk dat het technisch gezien nog steeds nazi’s zijn, behalve dan het feit dat het geen echte nazi’s zijn en meestal gewone arbeidersmensen zijn, terwijl de Globalistennazi’s echte nazi’s zijn (d.w.z. echte Sieg-heilende, Jodenhatende, Hitler-aanbiddende nazi’s zijn), die het leger en de inlichtingendiensten van de VS, de NAVO, en allerlei particuliere “militaire adviseurs” financieren, bewapenen, en anderszins steunen sinds de Oekraïense “revolutie” (d.w.z., staatsgreep), die zij georkestreerd hebben om Rusland te destabiliseren, als onderdeel van die wereldwijde “Clear-and-Hold” operatie (welke operatie natuurlijk niet echt bestaat, en gewoon weer een samenzweringstheorie is die verspreid wordt door Poetin-nazi verraders zoals ik, om de steun voor de Globalistennazi’s uit te hollen, die eigenlijk gewoon gezonde Arische jongetjes zijn, die proberen de Democratie te verdedigen tegen het Kwaad, en hun land te zuiveren van de Joden en de Roma, en het Russische ras uit te roeien, te beginnen met de kinderen, blijkbaar).

Oké, ik weet dat dit verwarrend begint te worden, met al die verschillende nazi’s, enzovoort, maar dat komt alleen maar omdat u nog steeds probeert wijs te worden uit de psychotische officiële propaganda waarmee de Globalisten ons onophoudelijk bombarderen. Bijvoorbeeld dit recente BBC segment waarin Ros Atkins uitlegt hoe het neonazi Azov-regiment eigenlijk “mainstream” is. Of dit NBC stuk van Allan Ripp, waarin hij uitlegt hoe, ja, er wel degelijk een ernstig neonazi-probleem is in Oekraïne, maar als de Oekraïense nazi’s (d.w.z. de Globalisten nazi’s) de Oekraïense Joden vervolgen en vermoorden, het de schuld van Poetin is, omdat hij het land is binnengevallen en “chaos en oproer” heeft gecreëerd, of wat dan ook.

Of dit Unherd stuk van Aris Roussinous, waarin hij uitlegt dat het bewapenen en steunen van neonazi’s “één van de moeilijke keuzes kan zijn die door de oorlog gedwongen worden,” en Zelenskyy adviseert om hen te ontwapenen zodra de oorlog voorbij is en de “vrijheid” hersteld is … wat hij, uiteraard, van plan is te doen. De man is immers Jood! Hij zal de neonazi’s waarschijnlijk ronduit verbieden, zoals hij alle niet-neonazi partijen verbood.

Of, als u uw propaganda liever wat minder genuanceerd ziet, dan kunt u bij CNN terecht, en krijgt u het rechtstreeks van de bron, bijvoorbeeld van majoor Denis Prokopenko van het neonazistische Azov-regiment …

Of deze Svoboda neonazi’s waar Jeremy Bowen van de BBC mee optrok …

Blijkbaar waren CNN en de BBC niet in staat om niet-neonazi’s te vinden om ons de “gefactcheckte waarheid” van het slagveld te brengen.

Of … wacht. Sorry, ik ben weer helemaal in de war. Dit zijn de goede nazi’s … de Globalistennazi’s! De echte nazi’s, niet de fictieve nazi’s. Of … wacht, nee … laat maar. Ik bedoel, het doet er toch niet echt toe, toch? Het punt is, het is lente, en de geiten-voeten-man fluit … nee, vergeet de geiten-voeten man Dit is niet de tijd voor geiten-voeten-man. Het is Nieuw Normaal Lente! De vogels zoemen! De bijen tjilpen! De ICBM’s zitten vol met raketbrandstof en klotsen in hun silo’s! De Nieuwe Normaal-massa’s lopen rond met hun “vaccinatiepaspoorten” en medisch uitziende maskers, in hun officiële neonazi-Azov-sweaters, zwaaiend met hun Oekraïense vlaggen, en verder wanhopig proberend te doen alsof zij niet de afgelopen twee jaar kolossaal mindfucked zijn geweest door de Globalsiten!

Maar daar ga ik weer, ik word weer negatief. Ik moet echt proberen me op het positieve te concentreren, hoe psychotisch de dingen in werkelijkheid ook zijn. Hier in Nieuw Normaal Duitsland is het bijna weer “Dag van de Vrijheid”! Technisch gezien was het “Dag van de Vrijheid” 18 maart, maar ze hebben de “Infectiebeschermingswet” (alweer) herschreven om “Dag van de Vrijheid” uit te stellen tot 2 april, waarna “de Ongevaccineerden” weer toegelaten zullen worden in de maatschappij en iedereen alleen nog maar gedwongen zal worden om symbolen van conformiteit met de officiële ideologie op hun gezicht te dragen in het openbaar vervoer, en treinen, en vliegtuigen, en in ziekenhuizen, en diverse andere plaatsen, tenzij de deelstaten zichzelf tot “hotspots” uitroepen – wat verscheidene deelstaten al gedaan hebben – in welk geval “Dag van de Vrijheid” voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt.

Maar goed … het is lente voor Globalisten! Vrijheid is slavernij! Onwetendheid is kracht! De Globalistennazi’s zijn de oorlog aan het winnen! Zeker, Pfizer heeft zojuist negen bladzijden vrijgegeven met “bijwerkingen van bijzonder belang” in verband met hun Covid”vaccin”, maar die “mogen geen oorzakelijk verband” met elkaar hebben! En al die video’s van de Globalistennazi’s die mannen, vrouwen en kinderen ducttapen aan lantaarnpalen, hun gezichten beschilderen met chemicaliën, hen half naakt strippen, en hen afranselen en slaan? Die mensen zijn “saboteurs” of “plunderaars,” of ” Poetin-nazi collaborateurs,” en het is allemaal maar Russische desinformatie! En wat dan ook. Vertrouw op de “Wetenschap” … of zoiets!

Goed, ik denk dat dit wel genoeg is van mij. Ik stop ermee en laat u verder gaan met de show. Kijk, daar komen de driedubbel gevaccineerde, dubbel geboosterde, ganzenstappende Globalistenkoormeisjes!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonen

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: