Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft besloten aangifte te doen tegen premier Rutte. De voorlopige juridische onderbouwing, die je hier kunt vinden, zal namens meer dan 1000 aangevers aan de procureur-generaal worden gestuurd.

Volgens de BPOC2020 heeft premier Rutte zich schuldig gemaakt aan dood door schuld; manipulatie van de bevolking, in het bijzonder jongeren; machtsmisbruik, bedreiging; en bedrog en terrorisme.

In verpleeghuis De Tweemaster in Maassluis zijn in 2020 zeventien bewoners positief getest op corona. Zes van hen zijn overleden. Uit een vertrouwelijk en onder de pet gehouden rapport van het RIVM staat dat dit mogelijk te wijten was aan verkeerde ventilatie. Rutte en het RIVM zijn duidelijk nalatig, één van de voorwaarden die leiden tot dood door schuld, aldus de BPOC2020.

Grove aantasting

De premier zei op 6 augustus 2020 tijdens de coronapersconferentie dat jongeren zich niet aan de regels hielden, waardoor het virus zich kon verspreiden. “Rutte gaat hier zonder onderbouwing los op jongeren. Hij jaagt angst aan, verwijt en manipuleert via framing van jongeren!”

Tijdens dezelfde persconferentie zei hij dat burgemeesters en voorzitters van de Veiligheidsregio’s middelen tot hun beschikking hebben zoals het experimenteren met een mondkapjesplicht als gedragsmaatregel op risicovolle plekken.

De BPOC2020: “Rutte geeft de burgemeesters ‘middelen’ in handen die hij wettelijk niet heeft. Alleen dat al is een grove aantasting van de grondwetsartikelen 10 en 11. Experimenteren met de bevolking! De bevolking dient hierover geïnformeerd te worden, én toestemming te geven!”

Terroristisch misdrijf

“Onze boodschap vandaag is dan ook simpel: een tweede lockdown willen we niet en die hoeft er ook niet te komen. Maar dat gaat niet vanzelf,” zei de premier op 6 augustus 2020.

“Rutte dreigt hier met een tweede lockdown, waarmee hij de bevolking angst aanjaagt, in het bijzonder door hen werk en inkomen te ontnemen,” zegt de commissie.

De BPOC2020 stelt bovendien dat de minister-president zich schuldig heeft gemaakt aan bedrog, gebruikmakend van verdichtsels (leugens), met het oogmerk een terroristisch misdrijf voor te bereiden.

4.9
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet