Het spike-eiwit in de vaccins tegen het coronavirus (COVID-19) is een van de meest bio-actieve en potentieel schadelijke stoffen die de mensheid kent. Het dringt door in de bloed-hersenbarrière, de celkern en beïnvloedt zelfs de DNA-replicatie.

Het spike-eiwit schijnt het immuunsysteem op een vreemde manier te herprogrammeren. Het BNT162b2 mRNA-vaccin tegen het COVID-19 virus blijkt zowel de adaptieve als de aangeboren immuunreacties te herprogrammeren. Wanneer het de celkernen binnendringt, remt het vrij zwevende spike-eiwit de DNA-reparatie, schrijft Mary Villareal.

Er waren problemen geweest met het immuunsysteem bij de gevaccineerden, en het wordt nu duidelijk dat zij eigenlijk geen brede natuurlijke immuniteit ontwikkelen. In plaats daarvan produceren zij meer S-antilichamen tegen het spike-eiwit waarmee zij oorspronkelijk gevaccineerd waren.

Uit een recent surveillancerapport van het U.K. Health Security Agency blijkt dat de N-antilichaamspiegels lager lijken te zijn bij personen die na twee doses van het vaccin een infectie oplopen.

Dit betekent dat de vaccins interfereren met het vermogen van het immuunsysteem om antilichamen tegen het virus te produceren na infectie. In het geval van het N-antilichaam blijkt dit tegen het nucleocapsideproteïne te zijn, dat als omhulsel van het virus dient en een belangrijk onderdeel is van de reactie van het immuunsysteem van de ongevaccineerde bevolking.

Als er in de toekomst mutaties in het spike-eiwit van het COVID-virus optreden, zullen de gevaccineerden kwetsbaarder zijn en mogelijk onbeschermd zijn omdat zij niet in staat zijn het N-antilichaam te produceren.

Inmiddels zouden de ongevaccineerden een veel betere immuniteit hebben tegen eventuele mutaties, omdat zij na besmetting zowel S- als N-antilichamen kunnen aanmaken.

America’s Front Line Doctors waarschuwde ook dat vaccins het lichaam van de mensen veranderen in wandelende spike-eiwitfabrieken, waardoor het lichaam er antilichamen tegen gaat aanmaken.

“Ten eerste “mis-trainen” deze vaccins het immuunsysteem om slechts een klein deel van het virus [het spike-eiwit] te herkennen. Varianten die, al is het maar een klein beetje, in dit eiwit verschillen, kunnen ontsnappen aan het nauwe spectrum van antilichamen die door de vaccins worden aangemaakt,” legt AFLDS uit. “Ten tweede creëren de vaccins “vaccinverslaafden”, d.w.z. dat personen afhankelijk worden van regelmatige herhalingsinjecties, omdat zij slechts tegen een klein gedeelte van een muterend virus “ingeënt” zijn.”

De groep haalde ook de Australische minister van Volksgezondheid Dr. Kerry Chant aan, die zei dat COVID endemisch zal worden en dat de mensen eraan zullen moeten wennen om eindeloos vaccins te nemen.

Tenslotte is er het simpele feit dat de vaccins op geen enkele manier infectie in de neus en de bovenste luchtwegen voorkomen, en dat is waar volledig gevaccineerde mensen meestal de hoogste virale belasting vertonen.

Immuunproblemen en andere vaccininfecties

Gevaccineerden hebben ook te maken gehad met immuunproblemen en herinfecties. Deze aandoeningen, die VAIDS (of Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome) worden genoemd, zijn zeer verontrustend, omdat zij schadelijk kunnen zijn voor personen.

Hoewel het geen officiële wetenschappelijke term is, is het toch belangrijk de aandacht te vestigen op VAIDS, vooral voor degenen die bezorgd zijn over de immuungezondheid van hun gevaccineerde dierbaren.

Eind januari werd op een anti-vaccinatiebijeenkomst in Italië de bewering herhaald dat de COVID-19 vaccins giftig zijn en dat zij in de toekomst allerlei medische catastrofes zouden kunnen veroorzaken. Professor Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar voor geneeskunde voor zijn ontdekking van het humane immunodeficiëntievirus (HIV) zei zelf dat degenen die de derde dosis COVID-vaccins hebben gekregen, naar het laboratorium moeten gaan en AIDS-tests moeten doen, en dan hun regeringen moeten aanklagen.

Als Montagnier en andere dissidente deskundigen gelijk hebben over “het grote sterven,” dan zijn er in de nabije toekomst ongeveer één tot twee miljard doden te verwachten.

Als die schatting alarmerend lijkt, dan zouden de mensen zich meer bewust moeten zijn van het stijgende aantal bijwerkingen, waaronder kankers en hartproblemen, die zich wereldwijd ontwikkelen. Zelfs Pfizer zelf heeft een lange lijst van mogelijke bijwerkingen van zijn vaccins, met negen bladzijden ziektegevallen die nauwelijks de oppervlakte krabben.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 2 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: