De epidemie van maskeritis die Groot-Brittannië de laatste twee jaar heeft geteisterd, is nog niet genezen. Uit een zorgvuldige analyse van het winkelend publiek blijkt dat 40% nog steeds zijn masker op straat draagt en dat aantal verdubbelt in winkels en supermarkten, schrijft Dr. Coleman.

Waarom negeren zoveel mensen de ontheffing en negeren zij het gevaar voor hun eigen gezondheid? Ik geloof niet dat ze nog bang zijn. Sommigen van hen (meestal vrouwen) dragen maskers, zodat zij zich niet hoeven te storen aan make-up. Sommigen dragen maskers omdat ze weten dat ze oerlelijk zijn en het masker hun de kans geeft hun lelijkheid voor de wereld te verbergen. Sommigen dragen maskers omdat ze er goedkoop een stapel gekocht hebben bij een kraampje op de markt en ze niet verloren willen laten gaan. Sommigen hebben maskers die bij hun kleding passen en zij zouden zich ongepast gekleed voelen zonder masker op.

Maar ik denk dat de meesten van hen deugdsignalerende sukkels zijn. “Kijk naar mij, ik ben zo’n goed mens dat ik een masker draag, ook al weet ik dat ik dat niet hoef te doen.” Je kunt het in hun ogen zien: de zelfingenomenheid; het gevoel van morele superioriteit.

Het begon met recycling. De ongeletterde hansworsten die de leugens over recycling aanvaardden, die hun flessen en yoghurtkartons met kostbaar water uitspoelden en hun afval op zes, zeven, acht, negen verschillende stapels sorteerden, werden de gehoorzame maskerdragers. Het was een trainingsproces om mensen in zombies te veranderen.

De maskerdragers zijn de mensen die elektrische auto’s kopen. Zij kopen die verdomd stomme dingen omdat zij denken dat rijden in een elektrische auto hen als goede mensen doet overkomen. Als zij konden lezen en de hersens van een erwt hadden, zouden zij weten dat elektrische auto’s slechter voor het milieu zijn dan auto’s die op diesel of benzine rijden. En zij zouden moeten weten (maar doen dat waarschijnlijk niet) dat de elektriciteit die hun blikje aandrijft, geproduceerd wordt door het verbranden van Russisch gas en stukjes omgehakte boom.

Nu dragen de gehoorzame, deugdsignalerende sukkels lintjes om te laten zien dat zij Oekraïne steunen en Rusland en alle Russen haten. Zij vullen dozen met blikken en pakjes bijna over datum voedsel, dat zij besloten hebben niet lekker te vinden, en brengen die dozen naar speciale centra, in de ijdele en domme overtuiging dat hun lekkers de oorlog zal tegenhouden. Hebben zij enig idee hoeveel het zou kosten om een doos met ongewenst voedsel naar Oekraïne te vervoeren?

Erger nog, de deugmensjes willen dat alle contact met Rusland wordt stopgezet. Zij willen dat Russen ontslagen worden en het land uitgezet, waar zij ook wonen. En zij willen dat de regeringen stoppen met het kopen van Russische olie, gas, tarwe en metalen. Is dat geen racisme?

Hebben de deugdsignalerende dwazen zich ook zo gedragen tijdens een van de andere oorlogen die de laatste jaren gevoerd zijn? Irak? Koeweit? Kosovo? Syrië? Jemen? Ethiopië? Soedan? Overal ter wereld zijn oorlogen aan de gang – vooral in Afrika. Maar de enige waar de deugdzaaiers zich om bekommeren, is de oorlog die hun verteld is om zich om te bekommeren. Wat te denken van de enorme aantallen mensen die het Westen in Irak gedood heeft? Hoe zit het met Guantanamo Bay? Obama beloofde het te sluiten op zijn eerste dag in functie. Acht jaar later was het er nog steeds. Ik zie niemand daartegen protesteren? Hoe zit het met de uitlevering van niet beproefde gevangenen?

Zijn die deugmensen echt zo dom dat ze niet beseffen dat hun acties de oorlog zullen verlengen en honderden miljoenen hongerdoden in Afrika tot gevolg zullen hebben? Beseffen zij niet dat zij precies doen wat de samenzweerders van de miljardairs willen dat zij doen?

Ja, zo dom zijn die maskerdragende sukkels. En nee, zij beseffen niet dat zij collaborateurs geworden zijn in het grootste en kwaadaardigste complot dat de wereld ooit gezien heeft.

Zij geven werkelijk om niets of niemand anders dan zichzelf.

De egoïstische, schijnheilige Oekraïne-ondersteunende collaborateurs maken deel uit van een nieuwe plaag: de plaag van de deugdsignaleerders.

En dit is de plaag die ons uiteindelijk allemaal zou kunnen vernietigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te worden

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 2 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: