Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De Oekraïense president Zelenski heeft gezegd dat Justin Trudeau zijn grootste politieke inspiratie is geweest. Zelenski behoort tot de Schwab-gelederen, maar Poetin zeker niet. “Dat is zo klaar als een klontje,” zei emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in gesprek met Sven-Ake Hulleman.

“Het lijkt alsof er een aantal dagen geleden een propaganda-kernbom is losgelaten en ontploft boven Noord-Amerika en Europa,” zei hij.

Die propagandabom lijkt leidinggevenden helemaal gek te hebben gemaakt in hun demonisering van Poetin, in hun krankzinnige ideeën over wat er gaande is in Oekraïne. Ze hebben geen benul van wat er gaande is en willen het ook niet weten, aldus Van Wolferen.

Dat is angstaanjagend

“Wat er gebeurt, gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Mensen zijn slecht uitgerust om te begrijpen waar het naartoe gaat. Wat Klaus Schwab wil doen, is een soort technocratische tirannie, een soort van wereldregering, instellen,” zei hij.

Frans Timmermans en Ursula von der Leyen zijn heel gevaarlijk, benadrukte Van Wolferen. “Ze zitten niet alleen in een eigen bubbel, maar die bubbel is hermetisch afgesloten van de werkelijkheid. Het is niet mogelijk voor deze mensen om de werkelijkheid te zien. Dat is angstaanjagend.”

Ondertussen zijn ze bezig heel veel dingen erdoor te drukken. Per 1 juli krijgt iedereen een paspoort met QR-code, waarin allerhande dingen worden bijgehouden. Denk daarbij aan regels over CO2-uitstoot. “Alles wat belangrijk is om controle uit te oefenen. Oekraïne is een geweldige afleiding en er is maar heel weinig tegenstand te bemerken.”

Nog erger

Wat er nu aan de hand is, is nog erger dan wat er vorig jaar en twee jaar geleden aan de hand was, zei de voormalige NRC-correspondent.

Volgens de media verloopt de opmars van Rusland zeer moeizaam. Van Wolferen bracht nuance aan. Poetin heeft de eenheden in Oekraïne hele strikte instructies gegeven. “Ze moeten ervoor zorgen dat Oekraïners die niets gedaan hebben niet worden geraakt. Ze moeten elke Oekraïner sparen.”

Poetin heeft zich langzaam maar zeker door het hele land verspreid, nadat in één klap de belangrijkste militaire knooppunten met precisieraketten waren uitgeschakeld. Oekraïne is groter dan menig land dat Amerika is binnengevallen en toch heeft hij binnen een aantal dagen het hele land bestreken, aldus Van Wolferen.

Hele ernstige ramp voorkomen

“Wat Poetin heeft gedaan, is een hele ernstige ramp voorkomen, waarbij ontzettend veel mensen zouden zijn gesneuveld. Nu sneuvelen er ook mensen en dat komt door het beleid van Zelenski.”

Komt na Oekraïne covid weer terug? “Covid is nooit weggeweest. Waar we nu naartoe gaan, is nog veel erger dan covid,” zei Van Wolferen. “Dat is de menselijke uitstoot van CO2. Dat komt uit dezelfde koker als covid. Het is allemaal terug te voeren naar John D. Rockefeller.”

In het geval van het covidgebeuren en het klimaatgebeuren gaat het over macht. Het is een machtsgreep. “Het is een volkomen krankzinnig idee dat de uitstoot van CO2, wat goed is voor planten en bomen, de vernieling van de aarde tot gevolg zal hebben,” zei de emeritus hoogleraar.

5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: