Dr. Chinda Brandolino waarschuwt al sinds het begin van de plandemie voor het risico van experimentele vaccins.

De laatste tijd, en gezien de nieuwe informatie over dit onderwerp, heeft Dr. Brandolino de aandacht gevestigd op een mogelijke zombie-invasie, bericht Orwell.city.

Er zij aan herinnerd dat Dr. Astrid Stuckelberger eerder deze maand heeft verklaard dat een Zombiepandemie heel goed mogelijk is dankzij de manipulatie van organismen met behulp van elektromagnetische patronen. Deze patronen zouden gevaccineerde mensen het meest treffen, omdat zij in hun lichaam microtechnologie en receptoren hebben die actief blijven, zelfs als de persoon die ze draagt sterft.

Orwell City brengt de woorden van Dr. Brandolino hieronder.

Dr. Chinda Brandolino: Dit is een beweging die Patria y Familia (Vaderland en Familie) heet, om deze gevoelens in ons volk weer op te bouwen. Zonder familie, lieve kinderen, bestaat er niets. En zij hebben het gezin vernietigd, omdat zij willen dat de individuen alleen zijn, zonder familie, zonder vaderland, overgeleverd aan de genade van het systeem. Manipuleerbare marionetten.

Het is zo krankzinnig, en ik zou u hier zoveel over willen vertellen… Het Center for Disease Control in de Verenigde Staten geeft, merkwaardig genoeg, trainingscursussen voor mogelijke zombie-invasies. Kunt u dat geloven? Wat willen zij met vaccins gaan doen? Wat is het dat zij voorgesteld hebben te doen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: