Pfizer heeft een onheilspellende publieke waarschuwing uitgegeven over “diep-veneuze trombose,” in wat een andere zogenaamde samenzweringstheorie lijkt te bevestigen die al maanden de ronde doet.

Pfizer plaatste de waarschuwing op Twitter over diep-veneuze trombose, de medische term voor een bloedklonter in een diepe ader, die naar de longen kan reizen en een longembolie kan veroorzaken. Ze zeggen dat als mensen problemen hebben met ademhalen of pijn op de borst, ze onmiddellijk een arts moeten bellen.

“Neem contact op met uw arts als u symptomen ervaart – dit is geen tijd om te wachten,” verklaart Pfizer.

Big League Politics heeft eerder gerapporteerd over hoe officiële propaganda-organen zoals de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC proberen de kwestie van bloedstolsels die mogelijk worden veroorzaakt door experimentele COVID-19 vaccins, voor te zijn:

“De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention plaatste afgelopen donderdag een online bericht waarin werd aangekondigd dat iedereen een bloedklonter kan krijgen, zelfs als ze gezond zijn en in topconditie verkeren. De boodschap adviseerde alle Amerikanen om uit te kijken en zich te verdedigen tegen “levensbedreigende bloedstolsels.”

#DYK dat iedereen een bloedstolsel kan krijgen?” schreef het CDC op Twitter. “Of je nu een atleet of een fan bent, laat een bloedstolsel de grote wedstrijd dit weekend niet verpesten. Leer hoe u uw gezondheid kunt beschermen.”

Een kleine tekstinvoer op de afbeelding van de CDC beweert dat “iedereen het risico loopt op bloedstolsels” en dat “zelfs de gezondste atleten bloedstolsels krijgen”.

Het online bericht bevat ook een link naar de website van de CDC, die hun definitie van bloedstolsels, medisch gedefinieerd als “veneuze trombo-embolie”, beschrijft. Een onderdeel van de link wijst er verder op dat “10 tot 30% van de mensen binnen een maand na de diagnose zal overlijden” aan de aandoening.

Het onderwerp van plotselinge en toevallige sterfgevallen door verrassingsbloedklonters en andere mogelijk verwante aandoeningen zoals hartaanvallen is de laatste tijd populairder geworden, waarbij velen hun bezorgdheid hebben geuit over wat een ongewoon groot aantal voetballers en andere atleten lijkt te zijn die plotseling in elkaar zijn gezakt of zelfs zijn gestorven tijdens het spelen van een wedstrijd.”

Het lijkt erop dat we hebben geleerd wat de eerste (van waarschijnlijk vele) grote lange termijn bijwerkingen van de COVID-19 prik zullen zijn. Verwacht veel uitvluchten van Big Pharma en zielloze media narratieven als de rapporten van bloedstolsels en complicaties door het dak schieten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk eens wat er uit de longen van een recent “gevaccineerde” patiënt kwam: “Sliert van aangehechte bloedklonters… Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”

Volg Frontnieuws op Telegram

Onderneem actie : 

(Visited 8 times, 1 visits today)
5 gedachte over ““Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklonters”
  1. Sinds dat ik me 2 vaccinatie heb gehad van Pfizer ben ik nog moeien geworden en ik heb epilepsie ik ken hoofdpijn maar nu heb ik zwaarder hoofdpijn die ik absoluut niet ken S’nachts tot in de morgen uren heb ik steeds weer toevallen heb het idee dat me lichaam vol loot zit dat ik soms gewoon door moeheid niet meer kan.. Ben chronisch ziek en longpatiënt dat ik me pompjes vaker moet gebruiken. Dat ik gewoon zit te huilen van och ja ik stel meer weer aan zoals in mijn fam. wordt gezegd ik me vaccineren laten omdat ik een zoon in een woonzorg instelling heb wonen anders mag ik er niet meer heen vele ruzies met me man door gehad.. Ook dat hij gedreigd heeft met scheiding en alles.. het is mijn zoon en niet die van hem ik snap hem wel maar heeft me hel zeer gedaan.. Gelukkig zijn we nog samen maar toch blijft de angst… Liefs Winny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: