Het ultralinkse regime van Justin Trudeau heeft mensen die doneren aan het Vrijheidskonvooiprotest gedreigd dat ze strafrechtelijk vervolgd kunnen worden.

De minister van Openbare Veiligheid van Justin Trudeau, Marco Mendicino, heeft uit een script voorgelezen dat de Canadese regering van plan is om iedereen te vervolgen die gedoneerd heeft aan het Vrijheidskonvooiprotest.

Minister Mendicino beweerde ten onrechte dat de Ottawa protestgroep een “gewelddadige”, “haatzaaiende” groep was. De Ottawa vrachtwagenchauffeurs werden beschreven als een “woedende, luide, intolerante en gewelddadige menigte,” die “de nationale veiligheid van Canada bedreigen,” bericht Newspunch.com.

Theconservativetreehouse.com rapporteert: Na zijn schets van een gewelddadige menigte, richtte minister Mendicino zijn pijlen op de donateurs die het Vrijheidsprotest hebben gesteund, door te zeggen dat Canada een “robuuste” inlichtingendienst heeft die alle zorgen over de nationale veiligheid voor de regering Trudeau zal signaleren, evenals een aparte tak binnen de RCMP die dit soort zaken onderzoekt.

“Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat als er sprake is van vals spel, wij in staat zullen zijn om adequaat op te treden”, aldus Mendicino. “Als iemand bijvoorbeeld een bijdrage levert met de bedoeling schade toe te brengen aan het publiek of te proberen de openbare veiligheid te ondermijnen, dan is dat iets wat tegen de wet is, en daar zullen passende sancties voor komen, als dat wordt bewezen in de rechtbank,” zei hij.

(CTV CANADA) – […] Minister Bill Blair van Paraatheid voor Noodsituaties voegde eraan toe dat het noodzakelijk is een licht te werpen op de financieringsbronnen die “illegale activiteiten” ondersteunen.

“Ik denk dat wanneer [Canadezen] de bron van een deel van deze financiering begrijpen, het hen helpt de motivatie van dit protest te begrijpen – wie er eigenlijk achter zit – en ik denk dat het ook een deel van de valse aard onthult van de beweringen die worden gedaan en de standpunten die naar voren worden gebracht,” zei hij op maandag.

Parlementsleden van de House of Commons Public Safety and National Security Committee hebben GoFundMe opgeroepen om te getuigen over de ingezamelde fondsen.

“Er blijven belangrijke vragen over hoe zo’n enorme som geld door anonieme donateurs kon worden ingezameld en wat hun beweegredenen waren. Mensen maken zich terecht zorgen over Amerikaanse inmenging en wat voor standaard er wordt gehanteerd bij het accepteren van donaties”, luidt een verklaring van NDP’s criticus openbare veiligheid Alistair MacGregor.

“Het is niet genoeg voor GoFundMe om de campagne te annuleren alsof er hier niets te zien is.”

Deze Canadese ambtenaren zijn gestoord.

Hoeveel geeft de regering van Canada uit aan lobbyen en het beïnvloeden van het Amerikaanse congres voor beleid dat tegen onze belangen ingaat? Miljarden. Maar stuur een paar dollar om de arbeidersgroepen te steunen die zich verzetten tegen de Canadese regering, en ze zijn van plan om het volledige vermogen van de Canades inlichtingendienst in te zetten tegen gewone Amerikanen?

Er is een bepaalde pathologische mentaliteit die zulke uitspraken zou doen.

Ik denk dat al die boosters de Canadese regering misschien belemmerd hebben in haar vermogen om stabiel te blijven.

Kijk:

[embedded content]


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trudeau speelt met vuur

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 4 times, 1 visits today)
3 gedachte over “Trudeau in paniek: Dreigt mensen te vervolgen die doneren aan het Vrijheidskonvooi”
 1. Net zoals Kaag, Schwab, Gates, Soros, Rockefellers, Kuiper kan zo’n Trudeau naast Merkel en …. het
  beste op de electrische stoel in de VS nadat we het zootje hebben opgerold!

  1. Een poosje op zo’n stoel is voor hen een prima schoktherapie die hopelijk helpt. Daarna na de nep
   stroomstoot van 14 Volt te werk stellen in nuttig werk. Want wij anarchisten zijn tegen iedere vorm van
   doodstraf.
   Onze grootste zorg is de nazorg en behandeling van de tientallen miljoenen vaccicinatie slachtoffers en
   middelen voor het herstellen van immuunsystemen. Myocarditis zal zeer problematisch zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: