Er zijn berichten dat de politie van Ottawa, trouwe dienaren, niet van het volk, maar van de heersende elite, probeert te verhinderen dat voedsel, water en elke “materiële steun” de truckers kan bereiken. Met andere woorden, de heersende elite doet pogingen om de truckers uit te hongeren, schrijft Paul Craig Roberts.

Er zijn ook berichten dat Washington op het Canadese toneel is verschenen met de FBI en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Deze twee Amerikaanse agentschappen van de heersende elite zijn er om “uitgebreid onderzoek” te doen. De FBI en de DHS zijn erop gericht elke demonstrant en iedereen die betrokken is bij de organisatie en ondersteuning van het konvooi te identificeren, en iedereen die kan worden beschuldigd van het “faciliteren van het schadelijke en onwettige” protest. Voertuigregistratie, identiteitskaart van de bestuurder en verzekeringsstatus behoren tot de gegevens die “zullen worden gebruikt in strafrechtelijke vervolgingen.” Luister naar de Gestapo politiechef die een protest als een misdaad beschrijft in de 2 minuten durende video. In het Engels hier en hieronder te vinden.

Voertuigregistratie, identiteitskaart van de bestuurder en verzekeringsstatus behoren tot de gegevens die “bij de rechtshandhaving worden gebruikt”. Luister hoe de Gestapo politiechef een protest een misdaad noemt in de 2 minuten durende video. In het Engels hier te vinden.

De vraag is of dit echt is of dat het openbare aankondigingen zijn om mensen weg te jagen van het protest en om het sterke moreel van de truckers te breken. Het zou kunnen dat net als bij de “Trump Insurrection” vervolgingen een paar honderd mensen worden geselecteerd om te ruïneren om zo het publiek een lesje te leren.

Maar deze keer kon het net wijder worden uitgeworpen. Ze zouden zelfs mensen kunnen arresteren die geld hebben gestuurd.

De heersende elite is volledig tegen het volk en heeft geheime agenda’s die nadelig zijn voor het volk. De elite weet dat ze geen enkele vorm van protest of weigering om illegale mandaten op te volgen kan tolereren.

Hoewel ik het protest van de truckers een hart onder de riem steek, vrees ik dat de truckers en hun aanhangers, net als de deelnemers aan de Trump-rally, niet begrijpen dat hun protestrecht beperkt is tot protesteren voor de elite, niet tegen de elite. De Grondwet, het Eerste Amendement en de vrijheid van vergadering zijn krachteloos omdat zij niet worden geëerbiedigd door de machthebbers. Het is al enige tijd duidelijk dat vreedzame protesten machteloos zijn omdat de autoriteiten geen respect hebben voor de mensen en zich niets aantrekken van wat zij denken of willen. De autoriteiten dienen slechts een kleine handvol elites die het volk verachten.

Als de truckers en hun aanhangers goed bewapend waren en bereid geweld te gebruiken, zou de situatie te veel zijn voor de politie en zelfs het Canadese leger. Trudeau zou uit zijn schuilplaats moeten komen en Washington om hulp moeten vragen om de elite te redden van het volk. Met andere woorden, de VS zou Canada moeten binnenvallen.

Op dit moment is de elite sterk, maar niet sterk genoeg om aan de wereld een VS-invasie te rechtvaardigen om het Canadese volk omver te werpen en te onderdrukken. Zelfs de hoerige Amerikaanse en Canadese media zouden dit niet kunnen verbloemen als “het redden van de democratie van binnenlandse terroristen”. De Canadese regering zou moeten toegeven aan het protest en haar onwettige, contrafeitelijke en contraproductieve mandaat moeten intrekken.

Als de Canadese regering zegeviert, zal de tirannie een grote stap voorwaarts hebben gezet. De elites zullen weten dat ze de rug van elk protest kunnen breken.

Er is geen vreedzame manier om het Kwaad te confronteren. Het Kwaad zegeviert wanneer degenen die ermee geconfronteerd worden niet beseffen waar ze tegenover staan en niet resoluut actie ondernemen wanneer het de dag zou hebben gewonnen. Ik vrees dat dit het lot zal zijn van het Truckersprotest.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet