Insiders bij de Liberale Partij en het kabinet van de premier hebben onthuld dat Justin Trudeau zich ernstig zorgen maakt over het aanhoudende truckerskonvooiprotest, schrijft Electconservatives.ca.

Sprekend met Elect Conservatives op voorwaarde dat ze beiden naamloos blijven, onthulden de partijbronnen dat de regering ernstig bezorgd is over de aanhoudende protesten in Ottawa en in het hele land.

“Dit is allemaal nieuw terrein voor hen, en niet iets wat ze ooit zagen aankomen,” zei een partij insider. “Ze dachten dat deze COVID-maatregelen zo lang als nodig zouden doorgaan, maar ja, het was een schok voor het systeem toen ze het konvooi zagen en het aantal mensen dat hen toejuichte.”

Een andere bron benadrukte hoezeer Trudeau worstelt met het truckerskonvooi; een protest dat miljoenen over de hele wereld heeft geïnspireerd en beloofd heeft door te gaan tot alle COVID-19 mandaten zijn opgeheven.

“Hij gaat er niet goed mee om – hij is zeker in paniek en aangeslagen,” zei de bron. “Ik kan niet veel meer zeggen, maar het ziet er niet goed uit. We hebben hem nog nooit zo gefrustreerd of bezorgd gezien over iets… ja, het voelt zeker alsof hij een hert in de koplampen is op dit moment.”

Trudeau heeft de afgelopen dagen zijn retoriek tegen het protest van de truckers opgevoerd en de aanwezigen ten onrechte bestempeld als “racistisch, homofoob en vrouwenhatend.” Deze taal is echter duidelijk een truc om het imago van de demonstranten te bezoedelen en de publieke oppositie tegen hun zaak op te zwepen.

Wij van Elect Conservatives zijn trots op de mannen en vrouwen in Ottawa die protesteren voor onze vrijheden en vechten tegen de medische tirannie die Canada de afgelopen twee jaar in zijn greep heeft gehouden. Het feit dat Trudeau moeite heeft om het hoofd te bieden aan de aanval van steun voor de truckers – en dat talrijke provincies hebben aangekondigd dat de COVID-beperkingen in de komende weken zullen worden opgeheven – toont aan dat het konvooi briljant werkt.

Justin’s halfbroer bevestigt dat Trudeau een goedkope WEF-knecht is

Justin Trudeau wordt ontsluierd door zijn eigen broer: ‘Hij is PION van de Nieuwe Wereldorde die scripts uitvoert die zijn geschreven door Global Elites’

De Canadese premier Justin Trudeau is een pion van de wereldelite in dienst van de Nieuwe Wereldorde, zo blijkt uit een bekentenis van zijn halfbroer Kyle Kemper, die verder beweert dat Justin niet zijn eigen toespraken of tweets schrijft, maar in plaats daarvan scripts uitvoert die voor hem geschreven zijn door zijn globalistische opperheren.

Trudeau “spreekt niet vanuit zijn hart,” benadrukt zijn broer, die eraan toevoegt “chantage is een zeer krachtig instrument.”

Velen van ons hebben al lange tijd gesproken over en gerapporteerd over de Nieuwe Wereldorde. Klaar voor wat bevestiging die je rond kunt delen? Hoewel, deze bekrachtiging meer kan betekenen voor Canadezen…

Als je Canadees bent, ga dan zitten. Als je Amerikaan bent of uit een ander land, pak een stoel en luister.

[embedded content]

Op de vraag waarom Trudeau vastbesloten is om de Canadese natie te bezoedelen, zei Trudeau’s broer dat hij slechts een marionet is van de Nieuwe Wereldorde en rechtstreeks orders aanneemt van groepen zoals de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en Bilderberger.

“Hij is het gezicht en de belangrijkste woordvoerder van de Canadese regering, maar het beleid en de initiatieven die de regering aansturen en het narratief dat hij blijft aanzwengelen, dat naar mijn mening anti-vrijheid en anti-Canadees is, komen van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum, de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en Bilderberg. Ze erkennen dat ze deze sterke stromannen binnen regeringen nodig hebben en een ding dat we binnen regeringen over de hele wereld hebben gezien, zijn zwakke leiders die in staat zijn om als woordvoerders op te treden.”

Trudeau’s broer verklaarde ook dat Justin’s rampzalige en anti-vrijheid beleid niet zijn ware zelf vertegenwoordigt. Kortom, hij wordt gecontroleerd door mondiale elites.

“Hij spreekt niet vanuit zijn hart. Ik geloof eerlijk gezegd niet… het is niet openhartig, er is geen echte discussie. Hij mag niet echt in gesprek gaan met het Vrijheidskonvooi en met deze mensen, want er valt hier veel te onthullen en er zijn veel serieuze vragen.”

“Ook als je kijkt naar de geschiedenis van mensen als Jeffrey Epstein en wat hun rol was, om mensen in de val te lokken en te chanteren, en je denkt aan een leven van weelde en mogelijkheden, je maakt fouten en je wordt gedwongen om iets slechts te doen.”

“Chantage is een zeer krachtig middel.”

Kyle Kemper is niet zomaar iemand. Hij is niet alleen de halfbroer van Justin Trudeau en de zoon van Margaret Trudeau, maar hij heeft ook een zakelijke portefeuille: oprichter en Chief Executive Officer van Swiss Key, en eerder uitvoerend directeur en strategisch adviseur bij de Chamber of Digital Commerce Canada. Hij heeft zijn BCOMM, marketing business, behaald aan de Dalhousie University.

Dus nu weet je wat echte waarheid over Justin Trudeau. Geen theorie of speculatie van veraf. De rauwe waarheid gesproken uit de mond van zijn eigen broer. Justin is een pion van de globalistische elite. Hij dient Canada niet, noch heeft hij dat ooit gedaan.

En het is niet de eerste keer dat iemand dicht bij Justin Trudeau serieuze vraagtekens zet bij duistere onderwerpen.

Christopher Charles Ingvaldson, een langdurige goede vriend van Justin Trudeau, werd schuldig bevonden aan kinderpornografie nadat hij was betrapt op het leiden van een internationale pedofielenbende.

Justin Trudeau en Ingvaldson zijn sinds hun tijd als kamergenoten op de universiteit nauw met elkaar verbonden, en na het voltooien van hun lerarendiploma’s werden ze beiden aangenomen om les te geven op West Point Grey Academy, een elite privé-internaat in Vancouver.

Nadat hij premier was geworden, moedigde Justin Trudeau Ingvaldson aan om zich kandidaat te stellen voor een politieke functie als lid van de Liberale Partij. Ingvaldson kondigde aan dat hij zich kandidaat wilde stellen als liberaal parlementslid in het district Vancouver-Kingsway, en ontwikkelde sociale-mediapagina’s om zijn plannen bekend te maken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Justin’s Ondergang: Binnen in de Trudeau bunker

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: