Een 28-jarige vrouw uit Groot-Brittannië heeft na haar coronaprik ernstige vaccinatieschade opgelopen. Op beelden die ze op Instagram heeft geplaatst, is te zien hoe ondernemer en schilder Katrina Hermez in een ziekenhuisbed ligt terwijl ze een aanval heeft. Dit is één van vele bijwerkingen van een mRNA-prik die ze vorig jaar heeft gehaald.

Instagram verwijderde de beelden, maar Katrina heeft ze opnieuw geplaatst. Ze heeft er spijt van dat ze zich heeft laten overhalen om het vaccin te nemen. Vijf dagen nadat ze op 27 juni vorig jaar de prik had gehaald, begon ze last te krijgen van bijwerkingen.

Censuur omzeilen

“Op 27 juni besloot ik net als miljoenen andere mensen het Pfizer-vaccin te halen omdat ik geloofde (en ons werd verteld) dat het ons en mensen om ons heen zou beschermen. Dat is nu een bewezen leugen,” schreef Katrina, gebruikmakend van emoji’s om de censuur te omzeilen.

Ze heeft nu een rolstoel nodig en kan niet zelfstandig lopen. De jonge vrouw wordt genegeerd door medisch professionals, die bang zijn om hun baan te verliezen als ze haar ziekte in verband brengen met de prik.

Hoeveel nog

Enkele bijwerkingen waar Katrina last van heeft: tijdelijke verlamming die uren tot dagen kan duren, tijdelijk geheugenverlies, migraine, clusterhoofdpijn, gewrichtspijn, zenuwpijn, brandende pijn over haar hele lijf, pijn op de borst, duizeligheid, hartkloppingen, bloed in haar oren, zwarte zweertjes aan de binnenkant van haar mond, tijdelijk gehoorverlies, uitslag en extreme uitputting.

“Ik ben bang dat de klachten na verloop van tijd zullen verergeren,” schrijft Katrina. “Ik wil gehoord worden om te voorkomen dat anderen hetzelfde overkomt. Ze zeiden dat het me zou beschermen, ze zeiden dat het anderen zou beschermen, ze zeiden dat het ons zou redden, ze zeiden dat we tenminste één nodig hadden, vervolgens twee, nu drie, hoeveel nog tot we allemaal rouwen?”

“Ik laat me de mond niet snoeren,” benadrukt ze.

[Infowars]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: