Enkele maanden geleden liepen werknemers die flacons met een “vaccin” tegen het coronavirus vervoerden, CoronaVac genaamd, ernstige verwondingen op nadat een zending was beschadigd en gemorst.

Uit een studie over het incident, dat plaatsvond in Thailand, bleek dat gezondheidswerkers die waren blootgesteld aan de verdampte inhoud van de flesjes, oogoppervlak-erosie en huiduitslag opliepen, schrijft Ethan Huff.

“Nabijheid en timing suggereren correlatie tussen CoronaVac en de oog- en huidreacties,” schreven de auteurs van het artikel, eraan toevoegend dat “we voorzichtigheid aanbevelen bij het hanteren van het vaccin en het snel opruimen van gemorst materiaal.”

“Voorzichtigheid is geboden om gebroken flacons, morsen en aerosolvorming van CoronaVac tijdens de vaccinatie te voorkomen.”

Als je dit leest, zou je denken dat er een of andere sterk bijtende industriële chemische stof is gelekt, met ernstige verwondingen als gevolg. Maar het zou gaan om “medicijnen” die zijn gemorst – medicijnen die in het lichaam van mensen worden geïnjecteerd.

Als deze geneesmiddelen bij blootstelling aan de buitenzijde van het lichaam zulke gezondheidsproblemen veroorzaken, wat doen zij dan met de binnenkant van de mensen, vragen wij ons af?

CoronaVac injecties bevatten aluminium hydroxide

Het blijkt dat de CoronaVac-injecties in China worden gemaakt en beta-propiolacton geïnactiveerde SARS-CoV-2 virusdeeltjes bevatten (zo zeggen ze, aangezien SARS-CoV-2 nooit echt geïsoleerd is geweest).

De injecties zouden een werkzaamheid van slechts 50,4 procent hebben, en dat is het “officiële” cijfer. In werkelijkheid ligt de doeltreffendheid waarschijnlijk dichter bij nul procent, net als bij de andere injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna.

Wat specifiek CoronaVac betreft, werd in de studie gekeken naar een driedaagse prikcampagne die plaatsvond in het Rajavithi ziekenhuis in Thailand. In totaal 20 gezondheidswerkers werkten in de vaccinatieruimte van een overdekte faciliteit en allen kregen de prik tijdens de eerste twee dagen.

Op de derde dag liet een verpleegster per ongeluk een enkele dosis van het vaccin op de vloer vallen, waardoor het brak. Zij veegde het onmiddellijk op met een stukje tissuepapier en gooide het in een vuilnisbak waar het de rest van de dag bleef liggen.

Dat ene gebroken flesje veroorzaakte bij 15 verschillende personeelsleden huiduitslag en erosie van het oogoppervlak tussen 3 en 17 uur na het ongeval. Diezelfde 15 mensen werkten in de betrokken ruimten gedurende 3-6 uur tijdens of na het incident, terwijl vijf andere personeelsleden die daar ook waren, geen bijwerkingen vertoonden.

“Alle 15 personeelsleden met oogsymptomen hadden een zekere mate van conjunctivitis waaronder: oogirritatie (9); rode ogen (7); tranen (7); en gezwollen oogleden (4),” rapporteerde de Daily Exposé.

“De verpleegster die per ongeluk het flesje met het vaccin liet vallen en de assistente die contactlenzen droeg, vertoonden gedurende 2 weken de ernstigste en langste klinische manifestaties.”

Interessant is dat geen van de 2.296 ontvangers van de injecties symptomen rapporteerden, althans niet onmiddellijk.

“Wij stellen de hypothese, na het vinden van geen andere waarschijnlijke associatie, zoals contaminatie van reinigingsmiddelen of slechte werking van het ventilatiesysteem, dat de verdampte oplossing van het vaccin geassocieerd was met oculaire oppervlakte-erosies van het getroffen personeel,” schreven de auteurs van de studie.

“… de hulpstoffen of de aluminium hydroxide adjuvans kunnen de waarschijnlijke chemische stoffen zijn die geassocieerd zijn met de bijwerkingen.”

In de commentaren schreef iemand dat een dokter die eerder onderzoek deed naar de inhoud van de flesjes, zich vooral richtte op de nanotech aspecten, voor zijn dood zei dat het geheim om uit te vinden wat er eigenlijk in zit is om drie dagen te wachten terwijl het droogt.

“En mensen zijn blij dat ze met deze giftige vloeistof worden geïnjecteerd?” vroeg een ander. “Verbazingwekkend.”

Op Natural News herhaalde een commentator het feit dat SARS-CoV-2 nooit geïsoleerd is geweest en dat de media alleen maar angst en terreur creëren over wat neerkomt op een slechte seizoensgriep.

“En mensen zijn blij dat ze met deze giftige vloeistof worden geïnjecteerd?” vroeg een ander. “Verbazingwekkend.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elke dag gaat mijn lichaam een ​​beetje meer achteruit. Deze man waarschuwt voor de Covid vaccinatie

Volg Frontnieuws op Telegram

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: