Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Gert-Jan Segers laat weten dat hij stopt als Tweede Kamerlid en politiek leider van de ChristenUnie. Volgende week draagt hij het fractievoorzitterschap over aan Mirjam Bikker.

Segers is 10 jaar Kamerlid geweest, waarvan zeven jaar als fractievoorzitter en politiek leider. In een brief schrijft hij dat het Kamerwerk veel van hem en zijn familie heeft gevraagd. “Het is één van de redenen om nu te stoppen,” zegt hij.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Gij dwaas

Op social media wordt Segers stevig aangepakt. Zo reageert financieel expert Ab Flipse: “Klus geklaard. Nederland is stuk. Alle andere verklaringen zijn voor de bühne en als excuses aan zijn God.”

De ChristenUnie zegt trots te zijn op de resultaten die onder zijn leiding zijn behaald, met name op het gebied van klimaat en bestaanszekerheid. Journalist Lucas Hartong: “Trots?! De eerste: een stikduur fiasco en de tweede: nog nooit hebben burgers er zo slecht voorgestaan in Nederland. Gij dwaas!”

In de hel zullen ze branden

“Eerst de volksvertegenwoordiging overbodig maken als coalitieslaaf en dan opstappen. Heel benieuwd naar zijn volgende baantje,” schrijft advocaat Hester Bais.

Oud-Statenlid Eelco van Hoecke merkt op: “Door de woordbreuk van Segers en zijn steun aan Rutte 4 konden Kaag en Rutte doorgaan met de sloop van ons land.”

Emile Ratelband trekt op LinkedIn hard van leer. “Eén woord: farizeeër was hij, is hij en zal hij altijd blijven. Net als Hugo en Wopke zich verschuilen achter christelijk geloof en ondertussen de maatschappij onder onze voeten afbreken! In de hel zullen ze branden.”

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *