Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Met spoed is er op 5 juni een persoonlijke rechtszaak tegen (demissionair minister) Pia Dijkstra voor het eventueel onrechtmatig tekenen van het WHO-pandemieverdrag.

Vrijdag heeft de Nationale Bond tegen Overheidszaken een betekende dagvaarding overhandigd aan Dijkstra. “Dit is een cruciale stap in onze strijd tegen illegale en onrechtmatige overheidspraktijken,” zegt oprichter van de Bond Jordy Zwarts.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/rechtszaak-tegen-minister-dijkstra-op-5-juni-we-staan-op-een-kritiek-punt-in-onze-geschiedenis-1.png

“We staan op een kritiek punt in onze geschiedenis. Samen kunnen we voorkomen dat Nederland zijn soevereiniteit verliest door het ondertekenen van een bindend pandemieverdrag met de WHO,” voegt hij toe.

Niet te vertrouwen

Dijkstra heeft toegezegd het WHO-pandemieverdrag niet te zullen tekenen. Ze heeft echter ook aangegeven de consensus niet te willen doorbreken.

“Let op! Deze politici zijn niet te vertrouwen,” benadrukt Zwarts. “De Bond heeft met de rechtszaak van 5 juni al zekerheid gecreëerd. Mocht demissionair minister Dijkstra alsnog stiekem tekenen, dan zal het WHO-pandemieverdrag met terugwerkende kracht nietig worden verklaard. De dagvaarding is namelijk vóór de jaarlijkse bijeenkomst van de WHO op 27 mei afgeleverd.”

De Bond zal ook direct een rechtszaak starten wanneer andere bewindslieden in de toekomst proberen het WHO-pandemieverdrag te ondertekenen. “Geen enkele politicus heeft het recht om onze soevereiniteit en grondrechten over te dragen aan een buitenlandse, ondemocratisch gekozen private organisatie.”

WHO-dictatuur beëindigen

De Tweede Kamer nam eerder een motie aan die de regering opdraagt het pandemieverdrag niet te tekenen. De rechtszaak is opgestart omdat Dijkstra die motie naast zich neerlegde.

“Samen staan we sterk om de WHO-dictatuur te beëindigen,” zegt Zwarts nog. Je kunt je hier aanmelden voor deze pandemieverdrag-actie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *