Foto: Gideon van Meijeren (Videostill YouTube/Forum voor Democratie)

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Het valt mensen op dat Dick Schoof in de korte tijd dat hij premier is alleen maar tweets plaatst over de NAVO, Rusland en Oekraïne.

Als je de hele gang van zaken bekijkt, dan lijkt het er toch op dat het kartel of de Deep State – hoe je het ook wilt noemen – Dick Schoof daar neergezet heeft, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren in de studio van Forum Inside.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/07/gideon-van-meijeren-maakt-zich-zorgen-het-lijkt-erop-dat-de-deep-state-dick-schoof-daar-neergezet-heeft-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Zorgen

Hij wees erop dat de aankondiging van Ronald Plasterk volledig gefrustreerd werd door de media. “Die hebben van een totale nothing burger dag in dag uit voorpaginanieuws gemaakt om hem helemaal kapot te maken. En vervolgens wordt Dick Schoof uit de hoge hoed getoverd. Die wordt door de media geprezen, de man met zoveel ervaring, staat boven de partijen en heeft zich met hart en ziel ingezet voor de rechtsstaat. Hij wordt op handen gedragen.”

Daar mogen ze wat Van Meijeren betreft best wat kritischer naar kijken. “Daarom maak ik me best wel zorgen over hem als minister-president, want hij gaat dadelijk ook besluiten nemen over burgerlijke vrijheden. We zitten in een oorlog met Rusland, er komen allerlei crisissituaties op ons af, er zullen weer noodwetten gemaakt moeten worden.”

Belangen van de staat

Dan had ik me veel prettiger gevoeld bij iemand die er blijk van heeft gegeven juist dat belang van de burgers te laten prevaleren dan iemand die maar klakkeloos de belangen van de staat aan het behartigen is ten koste van vrijheden van burgers, aldus Van Meijeren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Een gedachte over “Gideon van Meijeren maakt zich zorgen: het lijkt erop dat de Deep State Dick Schoof daar neergezet heeft.”
 1. Naar Plasterk was ik eveneens zéér wantrouwend gezien zijn verleden, politiek en op mRNA-gebied. Dick Schoof is zeker een 100% marionet en dat wordt je alléén als je een kneedbaar karakter hebt, in dit geval beter karakterloos te noemen, dus kneden is niet nodig. Met de dicktatuur is de nederlander, al ontkend als bestaand door Maxima als opvolgster van Bernhard, een nieuwe slag recht in het gezicht uitgedeeld!

  Maar komt de Nederlander in verzet tegen moordende tirannen?
  Nauwelijks want dagelijks lees je nog de lofzangen op de rattenvanger Geert Wilders, de derderangsacteur voor de deepstate. Gideon liet nog even de
  leugens van een gekochte lafbek zien: Brekelmans!

  Het meest tragische is wel dat net als bij het plaatsen van Adolf Hitler de regisseurs bekend zijn en een Jan-Salie-Geest het toelaat!
  Wéér wijs ik Maurits Dekker!

  https://iisg.nl/exhibitions/censorship/bro-n601-18-nl.php

  Overigens is het joodse verzet gebagatelliseerd door de Jong en ingeruild tegen een ‘verzetsprins’. Ga eens na dat dit nog steeds plaats vindt;
  Annejetjes tegenover Gerard Aalders, Edwin tegenover zijn eigen ex zelfs. Velen houden vast aan comfortabele leugens tot een Hugo de Jonge op de deur klopt. Over een poosje slijmen tegen de pensioenrovende slet van de macht? Burgemeesteres Carola Schouten gaat Rotterdam ‘veiliger en eerlijker maken’, nou een ‘pak ransel op de blote kont’ is nog extreem mild bij deze lidmaat van Klaus Schwab’s WEF! Het zal haar niet overkomen, want te vies nom met een tang aan te pakken en dit valt dan ook niet onder opruiing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *