Foto: Geert Vanden Bossche (Videostill Rumble/Hete Hangijzers)

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De maatregelen die overheden namen om het coronavirus te bestrijden, vertraagden of verhinderden zelfs de groepsimmuniteit. Als je dan ook nog eens begint te vaccineren, ‘dan is het helemaal naar de knoppen’. Dat zei vaccinoloog Geert Vanden Bossche in de podcast Hete Hangijzers.

Je schuift dan de groepsimmuniteit opzij voor een immuniteit die niet in staat is een steriliserende werking te hebben het virus te elimineren, aldus Vanden Bossche.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-vanden-bossche-in-explosief-interview-verschillende-virologen-zijn-het-met-mij-eens-en-houden-hun-hart-vast-1.png

Bekijk het interview:

Grove criminaliteit bijna

Verschillende biologen, virologen en immunologen zijn het met hem eens, maar durven niet te zeggen dat de immuunvlucht het gevolg is van de massavaccinatie. Zij houden hun hart vast voor wat de volgende evolutie gaat brengen, zei hij. “Zij kunnen of durven het niet te koppelen aan de massavaccinatie, want dan kunnen ze hun winkel sluiten.”

Vanden Bossche, die werkte bij de Bill & Melinda Gates Foundation, merkte verder op dat aan de top – diegenen die eigenlijk de beslissingen nemen – mensen staan die ‘totaal incompetent’ zijn. “Als er corruptie is en grove criminaliteit bijna, gebeurt dit aan de top.”

Wurggreep

De vaccinmakers wisten van tevoren dat het platform onvoldoende was getest en zeer riskant is. “En dan zeggen ze tegen de regeringen en [toezichthouders]: de verantwoordelijkheid is wel voor jullie, wij zijn niet verantwoordelijk. Stel je eens voor in wat voor wurggreep je dan terechtkomt.”

De uitvoerders weten wat hen te wachten staat als de burger vaststelt dat die ganse vaccinatie minder was dan een scheet in een fles, terwijl er meer en meer nefaste gevolgen naar boven komen, zei Vanden Bossche nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *