Vorige maand werd door het Zweedse parlement een wet die verblijfsvergunningen voor vluchtelingen in eerste instantie tijdelijk maakt in plaats van permanent, goedgekeurd.

Sinds 1984 had de Zweedse regering permanente verblijfsvergunningen verleend aan asielzoekers en vluchtelingen. Volgens de nieuwe regels die de sociaaldemocratisch-groene regering in april heeft voorgesteld, worden de verblijfsvergunningen alleen verlengd als de omstandigheden van de vergunning ongewijzigd zijn gebleven en nog steeds van toepassing zijn. Bijvoorbeeld door een voortdurend conflict in land van herkomst. Bovendien zullen later, in een apart proces, ook tests voor Zweedse taal en burgerschapskennis worden geïntroduceerd voor iedereen die zijn verblijfsduur wil verlengen.

De Zweedse minister van Justitie en Migratie, Morgan Johansson, noemde deze stemming in juni een “groot succes”, toen de Riksdag deze aanvankelijk goedkeurde.

Lees verder bij De Gulden Courant.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Irakees onthoofdt 17-jarig Zweeds meisje – Bewaart haar hoofd als trofee in een koffer

Source: dissident.one

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.