“Wetenschappers en deskundigen” beweren dat de net opgedoken Zuidafrikaanse variant véél besmettelijker is en het speciaal gemunt heeft op jongeren van 5 tot 16 jaar. Door de besmettelijkheid zullen de infecties onder kinderen enorm snel uitbreiden.

Precies nu overal in het Westen de vaccinatie voor kinderen wordt geïntroduceerd en deels ook al is begonnen. Er gaan kinderen slachtoffer van de injecties worden en dit wordt dan afgedekt door deze zogenaamde nieuwe SARS-CoV-2 variant. Het leuke daarbij is, dat iets wat er niet is ook nog eens gaat muteren. “Wetenschappers en deskundigen” hebben ook al geconstateerd, dat de Zuidafrikaanse variant nu al weer 10 varianten heeft voortgebracht.

De Covid-injecties voor de kinderen zijn de nieuw bedachte, non-existente Zuidafrikaanse nepvarianten om de ouders om de tuin te leiden. Zodat de minister van depopulatiezaken zijn contracten met de leveranciers van de “scheermesjes injecties” na kan komen en zijn commisse binnen kan harken.

Op exact het goede moment duiken altijd de varianten op, je bedenkt het niet, hoe rottig je ook in elkaar zit.

Ouders: wees gewaarschuwd. Er is geen Zuidafrikaanse variant.

Er zijn wél Covid-injecties, een gentherapie met vroeg of laat catastrofale “bijwerkingen” voor uw kinderen en kleinkinderen.


De praktijk heeft geleerd dat er achter die getallen nog minsten één nul moet worden genoteerd om iets beter in de buurt van de werkelijkheid te komen. En dan zijn nu de kinderen aan de beurt??

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet