Heb je gelezen over die man in Australië die zichzelf en zijn auto overgoot met benzine en vervolgens een lucifer aanstak? Hij protesteerde tegen de zwendelrestricties. Een ongelooflijk moedige daad en voor de meest waardevolle zaak. Maar was het het waard? Hij is nu verminkt voor het leven (ervan uitgaande dat hij het overleeft) en zijn daad zal door de media en het politieke establishment worden gebagatelliseerd of worden afgedaan als het werk van een gek, om te zijner tijd te worden vergeten, schrijft Savant.

Dit alles roept de volgende vraag op: als je zelfmoord pleegt of jezelf verminkt uit protest tegen onrechtvaardigheid, waarom neem je dan niet één of meer van de aanstichters met je mee? Laten we zeggen dat je een atleet bent wiens hart door de prik is verwoest. Je moet de sport verlaten, roem en fortuin weg, leven niet de moeite waard, dus besluit je tot zelfmoord. Maar waarom niet met een knal uit het leven? Letterlijk. Bekijk Fauci’s tijdschema en de volgende keer dat hij zijn kantoor verlaat, doe een Jack Ruby op hem, met dien verstande dat je hetzelfde lot zult ondergaan door de handen van zijn beveiligingsteam. Hetzelfde geldt voor de ontelbare mensen die zelfmoord pleegden door Oxycontin verslaving. Zou het niet zinvoller zijn om iets soortgelijks te doen met een van de Sackler familieleden tijdens hun volgende ‘filantropische’ ceremonie? Of een zwaargewonde veteraan van de oorlog in Irak die Tony Bliar een soortgelijk middel toedient terwijl hij zijn ridderorde ontvangt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Let wel, voor alle bots die afgestemd zijn, ik beveel deze illegale acties niet aan. Ik stel alleen de vraag. Maar over legaliteit gesproken, het lijkt dat de staatsorganen in de meeste westerse landen de wet feitelijk hebben verlaten. In Amerika bijvoorbeeld zijn het Ministerie van Justitie, de FBI en de CIA voor alle praktische doeleinden criminele organisaties, die massieve misdaden negeren of zelfs aanmoedigen, tot het punt van samenzweren om een zittende president af te zetten. Ook heeft geen van onze landen een echte representatieve democratie. Het begint de meesten van ons te dagen dat, wie we ook kiezen, precies hetzelfde beleid wordt uitgevoerd. Er verandert niets. Om maar één voorbeeld te geven: de immigratie uit de Derde Wereld gaat onverminderd door, ondanks talloze verkiezingsbeloften om “het onder controle te krijgen”. En er is geen enkele verantwoording achteraf voor dergelijke gebroken beloften. Democratie wordt geacht in te houden dat politici hun programma’s aanbieden aan het electoraat, dat vervolgens zijn keuze maakt. Maar het wordt een zinloze schertsvertoning als dergelijke verkiezingsbeloften na de verkiezingen zonder gevolgen terzijde worden geschoven. En zoals we bij de verkiezingen van 2020 met Trump hebben gezien, wordt de stem zo nodig schaamteloos gestolen, en de diefstal wordt door de rechtbanken bekrachtigd. Ook hebben we niet die andere stabiele factor van een legitieme democratie, een onafhankelijke pers.

Het punt is dat het huidige systeem de wil van het volk ten onrechte dwarsboomt. Westerse landen worden systematisch vernietigd door een giftige combinatie van bevooroordeelde media, een politieke klasse zonder verantwoordingsplicht en verraderlijke globalistische krachten, terwijl het volk toekijkt in opgelegde onwetendheid of hulpeloosheid. Zoals JFK zei:

“Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken, maken gewelddadige verandering onvermijdelijk”.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet