Het Lewis County General Hospital in New York zal na 24 september stoppen met de bevalling van baby’s omdat te veel kraampersoneel ontslag heeft genomen vanwege de Covid-19 vaccinatiemandaten, bericht Theexpose.uk.

Dat zegt Gerald Cayer, Chief Executive Officer van het Lewis County Health System, die vrijdag een persconferentie hield in Lowville.

Hij zei dat 6 werknemers van de kraamafdeling ontslag hebben genomen in plaats van een experimentele Covid-19 injectie te nemen en dat 7 andere werknemers nog twijfelen.

Volgens Cayer zal het ziekenhuis niet in staat zijn om de afdeling veilig te bemannen en zal het na 24 september stoppen met het ter wereld brengen van baby’s.

Hij hoopt dat dit een tijdelijke situatie is en zal samenwerken met het ministerie van Volksgezondheid om ervoor te zorgen dat de afdeling niet permanent wordt gesloten.

“Als we de dienst kunnen pauzeren en ons nu kunnen richten op het werven van verpleegkundigen die gevaccineerd zijn, kunnen we hier in Lewis County weer baby’s ter wereld brengen,” zei Cayer.

Cayer zei dat 165 ziekenhuismedewerkers nog moeten worden ingeënt tegen Covid-19; dat is 27 procent van het personeelsbestand.

De andere 464 werknemers, of 73 procent van de werknemers, hebben de experimentele prik gekregen, zei hij.

In augustus kondigde de staat aan dat alle werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg in New York tegen 27 september ten minste één dosis van een COVID-19 vaccinatie moesten hebben gehad.

Cayer zei dat de aankondiging 30 werknemers ertoe heeft aangezet zich te laten vaccineren, terwijl een andere 30 ontslag nam.

“Onze hoop is dat naarmate we dichter bij de deadline komen, het aantal mensen dat zich laat vaccineren zal toenemen, minder mensen zullen vertrekken en misschien, met een beetje geluk, een aantal van degenen die ontslag hebben genomen zich zullen bedenken. Wij zijn niet alleen. Er zijn duizenden open vacatures ten noorden van de Thruway en nu hebben we een uitdaging te overwinnen, weet je, met het vaccinatiemandaat,” zei hij.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!