De overwinning onderstreept de waarde van het nemen van juridische stappen om medische vrijheden te verdedigen, en kan dienen als waarschuwing voor andere ziekenhuizen die proberen patiënten hun rechten te ontnemen.

Een ziekenhuis in Virginia stemde ermee in om een COVID-19 patiënte Ivermectine te geven nadat bezorgde familieleden een rechtszaak hadden aangespannen tegen het ziekenhuis omdat het aanvankelijk had geweigerd om de vrouw het goedaardige geneesmiddel te geven waarvan is aangetoond dat het de symptomen van het coronavirus verlicht, bericht Lifesitenews.com.

De stap kwam nadat nadat een rechtbank het ziekenhuis voor minachting van de wet had veroordeeld en met een boete van 10.000 dollar per dag had gedreigd indien het zou weigeren de gewenste behandeling te verstrekken.

[embedded content]

De ontwikkeling onderstreept het belang van het nemen van juridische stappen om medische vrijheden te verdedigen en kan als waarschuwing dienen voor andere ziekenhuizen die proberen patiënten het recht op veilige medische producten te ontzeggen die niet in de ziekenhuisprotocollen zijn opgenomen.

Kathy Davies, een katholieke echtgenote en moeder van vijf kinderen en 10 kleinkinderen, die al enkele maanden in Fauquier Health wordt behandeld voor COVID-19, heeft dankzij de actie van de rechtbank maandagavond haar eerste dosis Ivermectine gekregen.

“Kathy is gisteravond net begonnen met haar Ivermectine behandeling, en alleen door de kracht van het gebed,” vertelde een vriend van de familie (die anoniem wenst te blijven) LifeSite dinsdag in een telefonisch interview.

De Daily Wire meldt dat het 20ste arrondissementsrechtbank Virginia op maandag Fauquier Health in Warrenton, Virginia, schuldig heeft bevonden aan minachting van de rechtbank omdat het niet heeft voldaan aan eerdere bevelen om de behandeling te verstrekken zoals gevraagd.

Als reactie op de uitspraak van de rechtbank besloot het ziekenhuis het gebruik van Ivermectine op 13 december toe te staan om een boete van $10.000 per dag te vermijden die de staat met terugwerkende kracht vanaf 9 december zou hebben opgelegd.

Het nieuws van de juridische overwinning komt nadat Kathy’s man Donald en zoon Chris, die als radioloog in het ziekenhuis werkt, eerder deze maand een juridische strijd zijn begonnen om het ziekenhuis te dwingen Kathy toe te staan Ivermectine te proberen.

De familie besloot actie te ondernemen nadat de standaardprotocollen die door het ziekenhuis werden gebruikt, waaronder het aan de beademing leggen van Kathy op 3 november, geen positieve resultaten hadden opgeleverd. De vriend van de familie Davies zei dat het ziekenhuis haar ook Remdesivir had gegeven, waarvoor sommige deskundigen waarschuwen dat het risico op nier- en leverfalen kan toenemen.

Volgens advocaat Thomas Renz is het sterftecijfer van COVID-patiënten die Remdesivir voorgeschreven kregen (26%), een veelvoud van het sterftecijfer van COVID-patiënten die Ivermectine voorgeschreven kregen, dat door de CMS-databank op 7,2% wordt geregistreerd.

Ondertussen hebben verschillende studies aangetoond dat Ivermectine, een veelgebruikt generisch geneesmiddel dat door de Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd voor verschillende toepassingen bij de mens, een doeltreffende behandeling kan zijn voor COVID-19.

Federale regelgevers en geneesmiddelenproducenten hebben het geneesmiddel niettemin agressief onderdrukt, hoewel verschillende vooraanstaande deskundigen zoals Dr. Peter McCollough, Dr. Vladimir Zelenko, Dr. Robert Malone en de 12.700 artsen en wetenschappers die de Verklaring van Rome hebben ondertekend, het hebben onderschreven als een behandeling voor COVID.

Maar ondanks de goedkeuring van het geneesmiddel door erkende deskundigen en Kathy’s gestaag verslechterende toestand, verwierp Fauquier Health het verzoek van de familie om ivermectine te proberen.

Toen besloot de familie Davies de zaak voor de rechter te brengen, en informeerden het ziekenhuis op 3 december dat ze advocaten in de arm namen en een rechtszaak namens Kathy begonnen.

Een van de advocaten die de familie vertegenwoordigt is Ralph C. Lorigo, een in New York gevestigde advocaat die meerdere zaken heeft gewonnen om ziekenhuizen te dwingen patiënten Ivermectine te laten krijgen, waaronder een recente zaak in Pennsylvania.

In een reactie op het nieuws van de overwinning in de zaak van de familie Davies, schreef Dr. Pierre Kory maandag in een Twitter post dat “Lorigo bijna al zijn behandeling rechtszaken heeft gewonnen om [Ivermectine] aan stervende patiënten te geven.”

“Elke keer weigert het ziekenhuis, stelt het uit of gaat in beroep,” zei Kory, die eraan toevoegde: “Nu is het hun beurt om te betalen … in plaats van de patiënt.”

Verwijzend naar de uitspraak van de rechtbank maandag waarin staat dat het ziekenhuis met terugwerkende kracht boetes tot $10.000 verschuldigd is als ze Kathy Davies het recht blijven ontzeggen om Ivermectine te proberen, voegde Kory eraan toe: “Eén ziekenhuis is 50K verschuldigd als [Ivermectine] niet voor 21.00 uur gegeven is. Goh, ik vraag me af wat ze zullen doen?”

“Advocaat Ralph Lorigo heeft bijna al zijn vele rechtszaken gewonnen om IVM aan stervende patiënten te geven. Elke keer weigert het ziekenhuis, stelt het uit of gaat in beroep. Nu is het hun beurt om te betalen… in plaats van de patiënt. Eén ziekenhuis is 50.000 verschuldigd als de infuus niet voor 21.00 uur is toegediend. Goh, ik vraag me af wat ze zullen doen?” https://t.co/IgAZlu8bsP – Pierre Kory, MD MPA (@PierreKory) 13 december 2021

Op 6 december oordeelde de rechtbank dat Kathy volgens de wet van Virginia het recht had om Ivermectine te proberen, dat kon worden toegediend door Dr. Martha Maturi, een arts die door de familie was ingehuurd en die het middel als eerste had aanbevolen.

De uitspraak van de rechtbank werd blijkbaar niet opgevolgd door het ziekenhuis, dat Chris en een verpleegster verbood om Kathy op 7 december Ivermectine te geven. Het ziekenhuis liet Chris weten dat ze een spoedzitting bij de rechtbank hadden aangevraagd om te proberen de eerdere uitspraak, die de distributie van Ivermectine toestond, ongedaan te maken.

Op 9 december deed de rechtbank een nieuwe uitspraak, maar niet in het voordeel van het ziekenhuis.

Rechter James P. Fisher bevestigde dat Dr. Maturi Ivermectine aan Kathy mocht toedienen, en stelde dat de redenen van Fauquier Health om de behandeling te blokkeren onvoldoende waren, terwijl hij weigerde “af te dalen tot een analyse van de verdiensten van Ivermectine als een behandelingsprotocol”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinletsels en -doden vastgelegd op camera

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet