De Amerikaanse regionale zender WXYZ-TV plaatste enkele dagen geleden een oproep op Facebook. De zender vroeg mensen of ze ongevaccineerde dierbaren zijn kwijtgeraakt door corona. Vervolgens gebeurde er iets onverwachts: er kwamen talloze reacties binnen van mensen die inderdaad iemand zijn kwijtraakt. Niet door corona, maar door het vaccin.

Er zijn op dit ene bericht inmiddels meer dan 100.000 reacties binnengekomen. Het grootste deel van de reacties gaat over vaccindoden en bijwerkingen van de prik. “Ik ben bijna één van mijn gevaccineerde familieleden kwijtgeraakt!” schrijft Carmen Marie.

Hartcomplicaties

“Ik ben een dierbare kwijtgeraakt die gevaccineerd was en een ander kreeg door het vaccin het Guillain-Barré-syndroom,” zegt Katelyn. Ook Ryan B. zegt een dierbare te zijn kwijtgeraakt die geprikt is.

“Een klasgenootje van mijn zoon is haar moeder kwijtgeraakt als gevolg van hartcomplicaties door het vaccin,” schrijft Lani. “Mijn moeder is drie weken geleden overleden aan ‘corona’, ze was in januari volledig gevaccineerd,” voegt Kim toe.

Zo zijn er nog duizenden en duizenden reacties

“Mijn vader is drie maanden na zijn tweede prik overleden,” aldus Alicia. “Ik ben een volledig gevaccineerde dierbare kwijtgeraakt en vrouw ligt op de IC,” schrijft Kimmy. “Een vriend van één van mijn ouders kreeg vrijwel meteen na de tweede dosis een hartstilstand. Ze waren niet in staat om haar te reanimeren,” zegt Katie.

En zo zijn er nog duizenden en duizenden reacties. “Ik vermoed dat dit niet de reacties zijn die jullie hadden verwacht,” reageert politiek activist en podcaster Spike Cohen.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!