Injecties met te veel “vaccins” van Operation Warp Speed kunnen je immuunsysteem vernietigen, waardoor het weerloos wordt tegen het coronavirus (Covid-19). Zelfs de New York Times waarschuwt hier voor in een nieuw verslag over de introductie door Israël van een vierde covid-griepvaccin, bericht Ethan Huff.

Mensen die hun mouwen opstropen voor de zoveelste “booster” zouden kunnen lijden aan een vorm van “immuunsysteemmoeheid” die hen vatbaarder maakt voor infecties.

“Israël overweegt of het een vierde dosis Covid-19 vaccin moet goedkeuren voor kwetsbare mensen om de snel verspreidende Omicron-variant in te dammen, ondanks discussie onder wetenschappers en een gebrek aan bewijs voor of tegen nog een booster,” meldt de Times.

“Het panel van deskundigen dat de Israëlische regering adviseerde over de pandemie, erkende die onzekerheid, maar adviseerde dinsdag een vierde dosis toe te dienen, met de conclusie dat de mogelijke voordelen opwegen tegen de risico’s. Het wees op tekenen van afnemende immuniteit een paar maanden na de derde injectie, en zei dat elke vertraging in extra doses te laat zou kunnen blijken om degenen die het meeste risico lopen te beschermen.”

Te veel injecties kunnen echter het vermogen van het lichaam aantasten om elke vorm van coronavirus te bestrijden, met inbegrip van de nieuwe variant Omicron, ook bekend als een gewone seizoensgebonden verkoudheid.

Slechts een handvol regeringsfunctionarissen heeft het hierover. En als ze dat doen, gaat het meestal over ouderen – wat betekent dat jongeren nog steeds kunnen worden aangespoord om een vierde (en later een vijfde) injectie te nemen met de wonderserums van Donald “vader van het vaccin” Trump.

Naftali Bennett wil hoe dan ook een vierde booster prik

De Israëlische premier Naftali Bennett staat volledig achter het plan van de vierde prik, ook al zal het waarschijnlijk leiden tot weer een nieuwe “golf” van ziekten en sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden.

“De prijs zal hoger zijn als we niet vaccineren,” voegde Dr. Boaz Lev, een lid van Bennett’s regeringsadviespanel, eraan toe. “We hebben niet veel tijd om beslissingen te nemen.”

Het plan is om nu te injecteren, en snel, en later vragen te stellen. Zoals Lev zegt, er is geen tijd te verliezen, dus stop die injecties nu snel in je armen.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waarschuwt ondertussen stilletjes dat het merendeel van de gevallen van de Omicron-variant zich nu voordoet bij “volledig gevaccineerde” mensen. De ongevaccineerden zijn grotendeels beschermd.

Dit staat haaks op beweringen die Trump onlangs deed tegenover Candace Owens over hoe zijn Trump-vaccins altijd volkomen veilig en effectief zijn.

“Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die het vaccin niet nemen,” vertelde Trump aan Owens nadat ze had gezegd hoe ziekenhuizen nu worden overladen met volledig gevaccineerde zieke patiënten.

“En als je het vaccin neemt,” voegde Trump eraan toe, “ben je beschermd. Kijk, de resultaten van het vaccin zijn zeer goed, en als je het toch krijgt, is het een zeer milde vorm. Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen.”

Kon Trump dat maar vertellen aan de honderdduizenden mensen in Amerika die al zijn overleden aan zijn injecties. Zelfs als hij de tijd zou nemen om zijn verkooppraatje aan hun graven te houden, zouden ze hem nog steeds niet kunnen horen – hoewel miljoenen van zijn nog levende voormalige aanhangers hem luid en duidelijk horen.

“Trump bespeelde ons en deed alsof hij tegen de booster was en zei ‘kinderen moeten het niet nemen’ en zo,” wijst een commentator op National File.

“Het was niet het eerste verraad, niet de eerste keer dat hij zijn achterban met lippendienst (leugens) opzadelde en vervolgens probeerde de VS te verneuken om andere achterbannen of kortetermijnbelangen te dienen in plaats van het juiste te doen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alex Jones haalt uit naar Donald Trump voor doorgaan met promoten van COVID-19 vaccins in ‘Dringende kerstdag waarschuwing’

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet