<a href="https://i1.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/11/tedros.jpg?fit=1200%2C675&ssl=1" data-caption="© ITU Pictures from Geneva, Switzerland /  Wikimedia Commons (CC BY 2.0)”>
© ITU Pictures from Geneva, Switzerland /  Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus maakte woensdag op een persconferentie duidelijk dat de werking van het vaccin overschat wordt en dat gevaccineerden in een vals gevoel van veiligheid worden gesust, meldt Report24.news.

Hij legde uit dat volgens “gegevens” de overdracht van Covid-19 sinds het ontstaan van de Deltavariant door de vaccins slechts met 40% wordt verminderd. Waar de gegevens vandaan komen die aantonen dat de transmissie überhaupt door vaccinatie aanzienlijk wordt verminderd, blijft daarbij open: nieuwe data bewijzen dat gevaccineerden en ongevaccineerden even infectieus zijn (en dat gedurende even lange tijd), het verhaal van de minder “gevaarlijke” gevaccineerden zakt dan ook steeds meer in elkaar (zie Frontnieuws CDC-studie: Gevaccineerden “niet minder besmettelijk” dan ongevaccineerden). Hoe dan ook, het hoofd van de WHO roept de mensen op zich te blijven houden aan de opgelegde voorzorgsmaatregelen, ongeacht de vaccinatiestatus. Hij merkte op:

“Wij zijn bezorgd over het valse gevoel van veiligheid dat vaccins een einde hebben gemaakt aan de pandemie en dat gevaccineerden geen verdere voorzorgsmaatregelen hoeven te nemen.”

Hij geeft daarmee een duidelijke afwijzing aan militante voorstanders van vaccinatie die geloven dat de verplichte vaccinatie van de hele bevolking Covid-19 op magische wijze zou uitroeien en verdere lockdowns zou voorkomen.

Discriminatie van ongevaccineerden heeft dus geen enkele feitelijke basis. Hetzelfde werd onlangs gesteld in een artikel dat op 20 november werd gepubliceerd in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift The Lancet onder de titel “Covid-19: stigmatising the unvaccinated is not justified” (zie Frontnieuws Nieuw peer-reviewed in The Lancet – COVID-19: Stigmatisering van de ongevaccineerden is niet gerechtvaardigd).

Tegelijkertijd kunnen vraagtekens worden geplaatst bij de bewering dat vaccinatie beschermt tegen ernstige vormen van de ziekte: Hiervoor bestaan geen betrouwbare gegevens, zoals medische deskundigen herhaaldelijk bekritiseren (zie bijvoorbeeld  Frontnieuws Vijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet