Koeien die dankzij pillen geen methaanscheten meer laten, zeesterren uit een reageerbuis tegen klimaatverandering, drones voor herbebossing in Afrika, enzymen uit menselijk bloed om beton te stabiliseren – en koude douches en stinken voor het milieu: de nieuwste ideeën van het Wereld Economisch Forum (WEF) zijn op zijn minst gezegd bizar, schrijft Wochenblick.at.

Het WEF hield onlangs een geheime top in Zwitserland – en heeft sindsdien onheilspellende nieuwe korte video’s gepubliceerd. Nieuwe mRNA-vaccins tegen diverse ziekten en zelfhelend beton met enzymen uit menselijk bloed. Goed-gevoel video’s om complete bewaking, laboratorium voedsel en totale transformatie smakelijk te maken.

Goed-gevoel video’s voor het leven na de Great Reset. Dat de plannen van de stichting rond “Great Reset”-architect Klaus Schwab nu dagelijks de wenkbrauwen doen fronsen, heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat het WEF van 20-23 september in Genève in de schaduw van de Algemene Vergadering van de VN in alle stilte een topconferentie over “duurzaamheid” heeft gehouden. Naast het eeuwige “klimaat”-vraagstuk werd op de top ook gesproken over een herziening van het mondiale belastingstelsel en het creëren van nieuwe “legale” migratieroutes.

Centraal staat echter nog steeds de herstructurering van de wereld op alle niveaus, totdat de mens, zonder bezittingen en volgepompt met pillen, in hypertechnische, digitaal in netwerken verbonden “slimme steden” zijn vlees uit laboratoria eet. Het ene op het andere bizarre idee wordt vervolgens in korte, grillige goed-gevoel video’s op Twitter gedumpt en de burger bij de neus wordt genomen dat hij of zij een stem in deze transformatie van de wereld heeft.

In ontwikkelingslanden, waar de “slimme stad” misschien nog ver weg is, begint men met “klimaatvriendelijke” huizen uit de 3D-printer. Wie profiteert van dit business idee? Een kleine hint: het zijn waarschijnlijk niet de boeren in Afrika.

Stinken voor het klimaat en koeien mogen niet meer scheten laten

Vorige week werd de toekomstige transhumane mens aanbevolen hun broeken slechts één keer per maand te wassen om het klimaat niet te vervuilen – zo berichtte Wochenblick.

De volgende dag werd gepropageerd voor een product van een Nederlands chemisch bedrijf, dat ooit de voedingssupplementendivisie van de farmaceutische reus Roche heeft overgenomen. Het wordt verondersteld te voorkomen dat koeien in de toekomst methaan scheten laten. Dit moet de landbouw klimaatvriendelijk maken – maar waarschijnlijk ook economisch afhankelijk.

Meer “vrijwillige” geninjecties

Voorts heeft het WEF de komende proeven op mensen van de vaccinatiegigant Moderna gepromoot, die een op genen gebaseerd vaccin tegen HIV wil maken met gebruikmaking van de COVID-19 mRNA-technologie. Het WEF stelt onmiddellijk de centrale vraag: “Welke andere ziekten zouden met mRNA-technologie kunnen worden voorkomen?” Binnenkort zal er een “vrijwillige” geninjectie zijn voor elke kwaal…

Kunstmatige voedingsmiddelen uit het laboratorium

Als je voor God kunt spelen, glimt het WEF van genoegen. Dezer dagen is zij vol lof over projecten waarbij specifiek genetisch gemodificeerde zeesterren en koralen in laboratoria worden gekweekt om het ecosysteem in de oceaan te “stabiliseren”.

Zeesterren moeten worden gekweekt en hun ingewanden moeten worden verwerkt tot sushi als delicatesse. Is dit gewoon een schijnvertoning? Omdat op hetzelfde moment, WEF, Bill Gates en handlangers sleutelen aan kunstmatige vlees dat op een dag de wereld zou moeten voeden.

Rooskleurige vooruitzichten voor de “nieuwe mens” in de “Great Reset” wereld – en niet alleen voor de mens. Want ook uw huisdieren zouden in deze nieuwe, mooie wereld voer krijgen dat in het lab is gemaakt.

Ook andere bedeigende WEF-video’s roepen vragen op

Naast de genoemde voorbeelden zijn er nog andere ideeën die de kritische waarnemer tot nadenken stemt. Er wordt bijvoorbeeld reclame gemaakt voor “zelfhelend beton”. De basis van dit nieuwe wonderwapen voor de bouwsector? Een enzym geëxtraheerd uit menselijk bloed.

Bovendien willen ze ook in alle uithoeken van de wereld intelligente drones inzetten – zogenaamd om de planeet te redden. Maar we weten ook waar ze in de Corona-crisis nog meer voor werden gebruikt . Bijvoorbeeld, om “Corona overtreders” op te jagen die lockdowns overtraden. Dat drones kunnen worden gebruikt voor bewaking is niets nieuws. Communistisch China heeft ze zelfs vermomd als duiven. Is dit een geval van het verkopen van totale controle aan de mensen via het argument van “ontwikkelingshulp”?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet