Alle alternatieve geneesmiddelen voor de dodelijke beademingsapparatuur van OMT malloot Gommers zijn VER.BOTEN! Een pandemie moet natuurlijk wel ergens op lijken, daar past geen logisch denken bij. De grootste Covidioten en fantasten mogen aanschuiven in het OMT onder leiding van de kinderhater Van D. De D is van Delta, de succesvariant. De D is ook van Delta, de slaapstand van de hersenen, het beste te vergelijken met bewusteloosheid, dan wel een comateuze status quo. Komt bekend voor?

Delta Hersengolven
0 Hz tot 4 Hz komt overeen met SR 4,11 Hz
Dit hersenritme treedt op in een diepe droomloze slaap of bewusteloosheid.

Terug naar de terreurstaat Australië, waar de mensen met bruut geweld door de vaccinatiestraten worden geknuppeld.

Om te voorkomen dat al te zeer bekend wordt, dat er alleen nog maar gevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen, wordt een trucje uitgehaald.

In het ziekenhuis gebruiken ze nu Ivermectine voor de behandeling van gevaccineerde mensen. Waarom? Omdat ze dan kunnen beweren dat als je bent gevaccineerd, sneller beter wordt….. Precies. Ivermectine wordt verboden om er goede sier mee te maken. Vaccins werken. Punt.

Maar… als je niet bent gevaccineerd word je zonder pardon in no time aan de beademing gelegd: dat levert 37.000 dollar op, met als leuke bijkomstigheid dat je kunt blijven zeggen dat je dood gaat als je NIET bent geïnjecteerd….

Dat gebeurt uiteraard Down Under, in Nederland is alles OK en loopt het op rolletjes.

Gisteren zagen we voor het eerst in anderhalf jaar een rijtje wachtenden voor de vaccinatiestraat van de GGD. De invoering van de Covid-pas heeft effect: straks is de vaccinatiegraad in Nederland Sprookjesland 120%.

Bovendien is de kans dat je sneller weer op de been bent als je ondanks de vaccinatie weer eens Covid-19 hebt, met Ivermectine en HCQ uitsluitend voorbehouden aan de houders van de COVI-pas…..

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet