Krankzinnige Amerikaanse ‘leidende politieke figuren’ proberen achter de schermen, een regelrechte NUCLEAIRE OORLOG met Rusland uit te lokken…  Het is een bizarre poging om chaos en ineenstorting te creëren, als dekmantel voor de wereldwijde financiële reset. Het gaat om de zg. ‘aanstaande inval van Rusland in de Oekraïne’ volgens de Amerikanen, die daar ‘bewijs’ voor zouden hebben. Niet dat de wereld dat te zien krijgt natuurlijk..

Want dat zou ‘alleen maar verraden, waartoe de Amerikanen in staat zijn’.. Want die willen natuurlijk officieel gesproken, hun spionage-praktijken geheim houden. Dat de ándere optie, van een TOTAAL VERZINSEL daarmee een keurige dekmantel heeft, is voor velen overduidelijk. En in persconferenties komt het Witte Huis, waarachter het bewind van de seniel-demente marionet-president Joe Biden natuurlijk schuilgaat, niet verder dan dat ‘er aanwijzingen’ zijn, dat Rusland deze aanvalsplannen zou hebben.

Ondertussen doet NAVO-secretaris Jens Stoltenberg zijn best, dit vuurtje verder op te stoken, samen met de havikken in de Amerikaanse regeringskringen. Deze man is duidelijk gekozen door de VS, die deze functie feitelijk invult, om mee te huilen met de VS-wolven in het bos. Ondertussen ziet de wereld geen enkel bewijs van de stelling, dat Russische troepen zich ‘gereed zouden maken voor een inval in Oekraïne’..

Herinner je je in dat kader, nog de dagen ná de MH17-aanslag, toen slapjanus John Kerry, Amerikaans minister van buitenlandse zaken tijdens het Obama-bewind, liet weten dat de VS beschikte over het bewijs, dat deze MH17, een passagierstoestel dus, door een BUK-raket was neergehaald..? NOOIT is er bewijs van deze claim vanuit de VS naar buiten gekomen.. Helemaal NIETS, ook niet het geringste materiaal. Dat de MH17-aanslag een valse-vlag-aanslag was, is hiermee indirect natuurlijk ook weer veel aannemelijker door geworden.

In plaats van de idiote veronderstelling, dat Rusland maandenlang voorbereidingen zou hebben getroffen, al dan niet met medeweten van de opperleiding in het Kremlin, om een passagiersvliegtuig neer te halen. Enfin, over die MH17-zaak, nu we het er toch over hebben, is een uitmuntend boek verschenen van de hand van journalist Eric van de Beek. Je ziet de cover hier afgebeeld en wanneer je op de cover klikt, zul je op de site komen, waar je dit splinternieuwe boek kunt bestellen. Een aanrader!

Vladimir Poetin heeft het overduidelijk gemaakt: hij wil Oekraïne niet in de NAVO en hij wil Oekraïne niet binnenvallen. Het probleem voor de oorlogszuchtigen in de regering van de Verenigde Staten is dat zij om onbegrijpelijke redenen een oorlog met Rusland willen, dus doen zij hun best om er een op te stoken en deze mogelijk met een valse-vlag-operatie te ontsteken..!.

x

* * *

x

x

x

x
X

Hoe VS-oorlogszuchtigen

het Oekraïnevuur opstoken..!

2021 © Mike Adams/vertaling Frank Bleeker | deze versie WantToKnow.nl/be

Leiders van het Amerikaanse establishment, proberen Rusland uit te lokken tot een volledige oorlog over Oekraïne om voldoende chaos te creëren als dekmantel voor de geplande ‘global reset’ schuldenbom-implosie. Ze hebben ook een oorlog nodig om de medische staat van beleg, de inbeslagname van wapens en het falen van de toeleveringsketen te rechtvaardigen, terwijl ze de tussentijdse verkiezingen van 2022 opschorten en de Biden-poppenspelers zo lang mogelijk aan de macht houden.

Kijk hieronder in deze Tweet, waarin de Amerikaanse republikeinse senator Roger Wicker, reageert op Fox News-presentator Neil Cavuto suggestie, dat het Amerikaanse leger een nucleaire verrassingsaanval op Rusland zou kunnen lanceren. “Ik zou Amerikaanse troepen op de grond niet uitsluiten”, zei Wicker tegen Cavuto, eraan toevoegend dat we ook ‘eerste gebruik van nucleaire actie’ tegen Rusland niet moeten uitsluiten. De uitdrukking ‘eerste gebruik’ betekent een verrassingsaanval. Je kunt zien hoe deze senator Wicker deze waanzin oproept:

Dit soort ophitsende praat is meer dan dom; het is extreem gevaarlijk omdat het Rusland uitnodigt, ons als eerste aan te vallen, wanneer Poetin ervan overtuigd raakt, dat de VS zélf een verrassingsaanval zou lanceren. Dit is een standaard speltheorie en je kunt ervan verzekerd zijn, dat Poetin een aanzienlijk hoger IQ heeft, dan degenen die deze beslissingen in de VS neemt. Als het op strategie aankomt, is Poetin een genie. En iedereen weet, ter vergelijking, dat Joe Biden een dementiepatiënt is, die zichzelf in de luren legt.

De Russen worden natuurlijk direct bedreigd door Westerse troepen en wapeninstallaties aan hun grens. De wapenopbouw in Oekraïne is dan ook niet ‘als defensie tegen een mogelijke en aanstaande inval door de Russen’, maar vooral een strategische zet, om die wapens in Oekraïne te plaatsen door de VS en NATO.

Rusland zou Amerikaanse en NAVO-troepen in Europa willen ‘verwoesten’..?
Zoals ik aangeef in de zeer belangrijke Situation Update-podcast van vandaag (hieronder), zou Rusland de vloer aandweilen met de Amerikaanse en NAVO-troepen als er een oorlog zou uitbreken over Oekraïne. Waarom? Ten eerste, omdat de leiders van het Pentagon allemaal gecompromitteerde communisten, verraders en uitverkorenen zijn. Ze willen met opzet Amerika laten mislukken.

Ten tweede hebben ze het Amerikaanse leger veranderd in een wakker sociaal experiment dat de nadruk legt op transgenderisme en homoseksualiteit boven de effectiviteit van gevechten. Rusland traint echte mannen om te vechten als krijgers, terwijl Amerika voormalige mannen aanmoedigt om te veranderen in verwijfde sojajongens die hoge hakken en damesslipjes dragen terwijl ze chemische castratiemedicijnen slikken in de naam van ‘gendergelijkheid’.

Ten derde loopt Rusland ver voor op de VS op het gebied van wapentechnologie, inclusief de ontwikkeling van hypersonische raketten. Rusland heeft hypersonische raketten al volop in gebruik, terwijl het Amerikaanse leger jaren achterloopt en ze waarschijnlijk nooit aan het werk zal krijgen, aangezien ook het hele militair-industriële complex op volle toeren draait. Deze raketten zijn gamechangers in elk oorlogsgebied, omdat er geen verdediging tegen deze wapens bestaat. Ze bewegen zo snel, dat radar deze raketten niet kan volgen, zoals hier door Military.com wordt uitgelegd:

‘Hypersonische wapens zoals de Russische 3M22 Zircon vliegen zo snel (met snelheden tot Mach 6!!), laag en met een laag atmosferisch-ballistisch traject – dat ze traditionele anti-raketsystemen kunnen binnendringen. Deze raket vliegt met een geavanceerde brandstof, die volgens de Russen een bereik van maximaal 1.000 kilometer geeft. En deze raket is zó snel, dat de luchtdruk voor het wapen een plasmawolk vormt, terwijl deze beweegt, radiogolven absorbeert en het praktisch onzichtbaar maakt voor actieve radarsystemen.

Slechts een paar dagen geleden berichtte Reuters over de Russische Zircon hypersonische rakettest:

Als onderdeel van ‘de voltooiing van tests’ van de Russische hypersonische raketwapens, lanceerde het oorlogsschip ‘Admiraal Gorshkov’ een zirkoonraket op een doel in de Barentszzee, op een afstand van 400 kilometer, aldus het Russiche ministerie van Defensie. Het ministerie beschreef de test als succesvol: ‘Het doelwit is geraakt’..!

Op 400 kilometer – wat niet eens het volledige bereik van de raket is – kunnen deze hypersonische raketten elk Amerikaans oppervlaktemarineschip vernietigen dat probeert Russische troepen in de buurt van Oekraïne lastig te vallen. Nog verbazingwekkender is het feit dat Rusland nucleair aangedreven kruisraketten lijkt te hebben, die dergelijke wapens in een geheel eigen klasse zouden plaatsen, ver buiten de mogelijkheden van alles wat zelfs maar op de tekentafel in het Amerikaanse leger ligt. Persbureau Reuters: meldt hierover:

Rusland pochte op het ontwikkelen van verschillende wapens die bestaande verdedigingssystemen omzeilen, waaronder de Sarmat intercontinentale raketten en Burevestnik kruisraketten. Westerse experts hebben een dodelijke explosie op een testlocatie in Noord-Rusland in 2019 – die een scherpe piek in de lokale stralingsniveaus veroorzaakte – in verband gebracht met de Burevestnik kernaangedreven kruisraket.

De Taliban in Amerikaanse pantservoertuigen en jeeps. Door de Amerikanen bewust achter gelaten. Maar waarom? Als alles op ‘vreedzame wijze’ met de Taliban was doorgesproken en overeengekomen, is dit dus bewust gedaan..!! Dus de vraag is.. ‘Geruild of overhandigd zonder tegenprestaatie’..??

Wil het Pentagon dat het Amerikaanse leger wordt verslagen en vernietigd..?!
Als de VS Rusland zelfs maar zouden aanvallen, zouden de meeste van de belangrijkste Amerikaanse militaire middelen, die bij een dergelijke aanval zouden worden gebruikt, naar veler mening, waarschijnlijk in minder dan 15 minuten worden vernietigd. Schokkend genoeg lijkt dit het doel te zijn van het verraderlijke Pentagon, dat ook toezicht hield op de opzettelijk rampzalige terugtrekking uit Afghanistan, waarbij meer dan US$ 10 miljard dollar aan militair materieel achterbleef dat onmiddellijk in handen viel van de Taliban.

Het Pentagon lijkt in feite een strategie te volgen om zoveel mogelijk Amerikaanse militaire uitrusting te vernietigen. Ondertussen dienen de Amerikaanse troepen massaal en vooral VERPLICHT te worden gevaccineerd met het uiterst dubieuze mRNA-Covid-vaccin. Het Pentagon voert letterlijk een verraderlijke, moorddadige campagne vanuit de VS om… de VS te vernietigen. Een oorlog beginnen met Rusland zou helpen om dat doel te bereiken door wat ik noem, ‘Rusland-geassisteerde zelfmoord’…

Dit betekent simpelweg, dat Amerikaanse militaire leiders een Russisch antwoord inroepen, om meer Amerikaanse militaire uitrusting (marineschepen, landstrijdkrachten, vliegtuigen, enz.) te vernietigen, om de Verenigde Staten als wereldmacht fundamenteel te verzwakken. Het echte doel op lange termijn? Niets anders dan de overgave van de VS aan China. Dit wordt allemaal minutieus ingevoerd met verplichte vaccins, economische ineenstorting, binnenlandse cultuuroorlogen, anti-Amerikaanse mediapropaganda en de openlijke samenspanning van Big Tech met communistisch China. (Zie dit gerelateerde artikel (HIER):’ ONTHULD: Apple-CEO Tim Cook tekende een geheime deal van $ 275 miljard met de CCP, waarmee hij Amerika verraadde’.)

Bereid je voor op oorlog in 2022…
en een valse vlag van cyberoorlog gericht op de Amerikaanse infrastructuur. Het resultaat van dit alles is dat verraderlijke Amerikaanse bureaucraten, senatoren en Joe Biden-kabinetsleden al het besluit hebben genomen om de VS in een oorlog met Rusland en China te storten. Om de tussentijdse verkiezingen van 2022 te verstoren, moet deze oorlog uiterlijk in april 2022 worden gelanceerd, en zal waarschijnlijk worden gecombineerd met een valse-vlag-operatie voor cyberaanvallen, gericht op de Amerikaanse infrastructuur (met name het elektriciteitsnet).

Dit betekent dat het elektriciteitsnet wordt uitgeschakeld, waardoor belangrijke communicatie zoals internet en mobiele telefoons wordt afgesloten. Op dat moment, zullen de enige werkende communicatiemiddelen, lokale radio’s en satelliettelefoons zijn. In dit scenario zou de dollar natuurlijk een catastrofale ineenstorting ondergaan, allemaal getimed als onderdeel van de wereldwijde financiële reset, om vervolgens ‘niets te bezitten en tóch gelukkig te zijn’. (Die situatie is ook als dode mogelijk, of zelfs waarschijnlijker.)

Evenzo lijkt een kunstmatige ineenstorting van het crypto-ecosysteem vorm te krijgen in wat we nu het ‘crypto-reset’-scenario noemen. Het is bijna vanzelfsprekend als onderdeel van deze RESET, ook voedselvoorraden, medicijnen, munitie en andere kritieke uitrusting zullen worden weggevaagd en bijna onmogelijk te vinden zijn. Degenen die zich niet voorbereiden, zullen in stress belanden en verhongeren tot onderwerping of de dood. En ondertussen zet de genocidale vaccin-ontvolkingszwendel zijn mars voort met vooralsnog niet te duiden massale consequenties.

Source: wanttoknow.nl

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet