Op 9 maart 2015 beweerde de voormalige Maleisische premier Mahathir Mohammed dat de Nieuwe Wereldorde het Trans-Pacifisch Partnerschap zal gebruiken om via globalisering een wereldregering te installeren, schrijft Uncutnews.ch.

[embedded content]

“Het is geen partnerschap”, zei Dr. Mahathir tegen een internationale conferentie over de Nieuwe Wereldorde. “Alle landen die eraan meedoen, zullen met strengere regels te maken krijgen”.

Het doel van de Nieuwe Wereldorde is grenzen en natiestaten uit te wissen, zei hij. De wereldregering zal geleid worden door de elites: Mensen die zeer rijk, zeer intelligent en zeer machtig zijn, aldus Dr. Mahathir, die van 1981 tot 2003 en van 2018 tot 2020 premier van Maleisië was.

Deze elites zullen regels opleggen aan de rest van de wereld. Degenen die weigeren zich aan deze regels te onderwerpen, zullen worden gestraft, zei hij.

De elites zijn ook van plan om het aantal mensen op aarde te verminderen, zei Dr Mahathir. Er zijn vandaag zeven miljard mensen op aarde. Zij willen miljarden mensen doden door hen uit te hongeren of hen te beletten zich voort te planten, aldus de voormalige premier, die met zijn 93 jaar de oudste regeringsleider ter wereld is.

Volgens Mahathir was het oorspronkelijke plan om de wereldbevolking terug te brengen tot één miljard mensen.

[embedded content]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Slimste man van Amerika” ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale elite

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet