© New York National Guard

Zelfs als u dacht dat u ermee weg kon komen om “volledig gevaccineerd” te worden genoemd na de enkelvoudige Johnson & Johnson injectie, had u het mis. We hebben iedereen gewaarschuwd dat de eindeloze boosters en injecties zullen doorgaan zolang mensen de overheid toestaan te dicteren wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd, schrijft Shtfplan.com.

De mainstream media verklaren nu trots dat degenen die één dosis van de J&J-prik hebben gekregen, nu een tweede dosis moeten krijgen voor meer bescherming. Zijn er wiskundigen die dit lezen? Wat is iets keer nul? De prik biedt geen bescherming, dus wat zal een tweede prik doen? Volgens CNN geeft het je 94% effectiviteit in het voorkomen van een ziekte die al eeuwen bestaat als de gewone verkoudheid en griep. Deze hoax is voortdurend aan de gang en wordt steeds groter.

COVID-19 mRNA-injecties zijn wettelijk gezien geen vaccins

J&J wil ook profiteren van de angstige schapen die bereid zijn in de rij te gaan staan en letterlijk alles op bevel van hun meesters in hun lichaam te stoppen. Het bedrijf verklaarde dat het toevoegen van een boosterdosis aan een enkele injectie van het vaccin de immuniteit nog meer verhoogde, en mensen ook sterk zou moeten beschermen tegen infectie. Het bedrijf gaf enkele details vrij van drie studies waarin verschillende aspecten van zijn Janssen-vaccin werden onderzocht, en zei dat deze samen aantoonden dat het vaccin langdurige bescherming bood die met een extra injectie kon worden opgevoerd.

Dit “vaccin” is niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration, alsof dat er iets toe doet. Maar de schapen kan het niets schelen. Het kreeg toestemming voor noodgebruik op 27 februari.

“Onze grote real-world-evidence en fase 3-studies bevestigen dat het single-shot Johnson & Johnson-vaccin een sterke en langdurige bescherming biedt tegen COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames,” zei Dr. Mathai Mammen, wereldwijd hoofd van Janssen Research & Development, in een verklaring. “Ons single-shot vaccin genereert sterke immuunreacties en een langdurig immuungeheugen. En, wanneer een booster van het Johnson & Johnson COVID-19 vaccin wordt gegeven, neemt de sterkte van de bescherming tegen COVID-19 verder toe.”

Iemand wil geld verdienen met de bereidheid van het publiek om te buigen en te gehoorzamen. En ze hebben de gegevens verzonnen om te bewijzen dat het effectief is:

“De lopende fase 2-studie van het bedrijf met een tweedosisregime toonde aan dat het toedienen van twee doses met een tussentijd van 56 dagen 100% bescherming bood tegen ernstige Covid-19 en 94% bescherming tegen matige tot ernstige Covid-19 in de Verenigde Staten. Wereldwijd bood het tweedoseringsschema 75% bescherming tegen matig tot ernstig Covid-19, aldus het bedrijf.” – CNN

De J&J “vaccin” technologie is ook anders dan die van Moderna of Pfizer. Het claimt meer een standaard “vaccin” te zijn met de gewone verkoudheid. Wat alles is wat COVID-19 is. Het Janssen-vaccin zou boodschapper-RNA of mRNA rechtstreeks in het lichaam afleveren, verpakt in verbindingen die lipiden worden genoemd.

“Het J&J-vaccin wordt gemaakt met behulp van een adenovirus, een verkoudheidsvirus, dat zodanig is gemanipuleerd dat het de cellen kan binnendringen, maar dan stopt. Het levert op die manier genetische instructies.”

Heeft iemand dat begrepen? Het “levert genetische instructies”… maar het is op een of andere manier geen gentherapie? Of nog erger? Het knoeit niet met je genen, maar “levert genetische instructies”? Dat leuke weetje stond onder aan het CNN artikel over deze tweede injectie.

Deze agenda vereist deze injecties. Om wat voor reden dan ook, en het gaat niet om onze gezondheid, de heersende klasse is wanhopig om ieder mens vol te spuiten met wat er in deze dingen zit. Klokkenluiders hebben gezegd dat deze injecties “vol stront” zitten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccins

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet