Zondag vroeg iemand op Twitter: wie heeft zijn of haar kinderen (-12) gevaccineerd en vooral waarom heb je dat gedaan? Jeroen Schoenmakers, adjunct-kabinetschef van de Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en vader van vier kinderen, antwoordde: “Afspraken ingeboekt voor volgende week.”

“Waarom? Omdat ze zo de verspreiding helpen temperen. Hoge verspreiding ontwricht hun leven ook (ziekte rondom, quarantaine, sluitingen, aflastingen). Omdat de vaccins veilig zijn. Omdat ze zo veiliger kunnen genieten van hun grootouders,” schreef Schoenmakers.

Ook niet met toestemming van de ouders

Huisarts Frank Peeters gaf hem een uitbrander. “We prikken kinderen met een vaccin in de experimentele fase niet voor hun eigen gezondheid,” zei hij. “Bestaat er nog één vaccin dat je toedient om enkel een ander te beschermen?”

“Nooit zal ik het huidige mRNA-vaccin aan een kind toedienen. Ook niet met toestemming van de ouders,” benadrukte de huisarts.

Vervolgens werd hij door Schoenmakers geblokkeerd. “Mijn mening wordt blijkbaar niet geapprecieerd,” zei de arts.

Kindervaccinatiedorp

De meeste vaccinatiecentra in Vlaanderen zijn zaterdag begonnen met het vaccineren van de leeftijdsgroep van 5 tot 11 jaar tegen corona. Drie op de vier kinderen hebben een uitnodiging gekregen. Onder andere in een ‘kindervaccinatiedorp’ in de dierentuin van Antwerpen worden kinderen ingeënt.

Een plan om vaccinatieteams in Kortrijk naar scholen te sturen, haalde het niet vanwege ‘zorgen over mogelijke discussies met ouders’.

4.5
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet