De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft veel patiënten onder bijwerkingen zien lijden na ontvangst van het COVID-19 vaccin. In een interview met de Stew Peters Show zegt zij dat collega’s in het hele land soortgelijke ervaringen hebben gehad.

“We hebben het niet over koorts of rillingen, we hebben het over beroertes, hartaanvallen, bloedklonters, ernstige cognitieve problemen, evenwichtsproblemen, niet kunnen lopen en Guillain-Barré-syndroom. Het is echt schokkend,” zegt Landers.

Ze zegt ook dat artsen aan cognitieve dissonantie lijden en misleid worden.

“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Overal worden patiënten in het ziekenhuis opgenomen nadat zij zijn ingeënt, maar je kunt niet zeggen dat het iets met de inenting te maken heeft,” aldus de verpleegster.

Landers, die al 20 jaar in het vak zit, heeft van februari tot begin augustus haar eigen onderzoek uitgevoerd  en schat dat 30 procent van alle ziekenhuisopnames in die periode in verband kunnen worden gebracht met bijwerkingen van het vaccin. “Het gebeurt overal.”

Zij zegt ook dat sommige patiënten niet geholpen konden worden. “Ze waren erg ziek en werden naar huis gestuurd.” Landers verwees deze mensen dan door naar iemand die bereid was hen te helpen. Ze kregen Ivermectine en waren binnen 72 uur beter. “Het is echt schokkend, verschrikkelijk en onnodig wat er gebeurt,” zegt Landers.

“Het is absolute waanzin,” zegt de verpleegster, die onlangs ontslag nam vanwege de verplichte injectie.
Via Stew Peters Show Rumble-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!