De Amerikaanse verpleegster Tamra heeft besloten zich uit te spreken over vaccinverwondingen. Ze zei in de Stew Peters Show dat verschillende verpleegkundigen en ten minste één dokter stierven na de Covid-19 injectie, bericht Uncutnews.ch.

Na Kerstmis werd bekend dat een arts van het ziekenhuis waar ze werkt was omgekomen bij een auto-ongeluk. Zijn vrouw had gemeld dat hij bewusteloos was geraakt. “Hij viel bewusteloos en veroorzaakte een ongeluk,” zegt Tamra, eraan toevoegend dat zijn hele gezin op dat moment in de auto zat.

Ze wijst erop dat hij zeven dagen voor het ongeluk zijn eerste Covid-19 injectie had genomen. “We zullen nooit weten of er een verband is omdat er geen autopsie is gedaan.”

Zeer geschokt en boos

In februari overleed een verpleegkundige in haar slaap. “Ze was jong en gezond,” zegt Tamra. In maart stierven er nog twee verpleegsters. “Ik was erg geschokt en boos omdat niemand een onderzoek instelde,” zegt ze.

“Een vriend van mij verloor zijn moeder. Ze was volledig gevaccineerd. Zij behoorde tot een risicogroep en kreeg het advies zich te laten vaccineren omdat het haar leven zou redden.” aldus Tamra.

De verpleegster heeft het geluk dat ze in de staat Texas woont en niet ontslagen kan worden als ze het vaccin niet neemt.

Ze zegt ook dat een verpleegster het Guillain-Barré-syndroom kreeg nadat ze het vaccin had gekregen. “In de meer dan 20 jaar dat ik verpleegster ben, heb ik nog nooit iemand het Guillain-Barré syndroom zien ontwikkelen. Deze vaccins brengen veel risico’s met zich mee. Ze zijn gevaarlijk.”

Via Steve Peters Show Rumble-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemie

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet