Volgens een wetenschappelijk verslag dat momenteel als preprint is gepubliceerd door het vaktijdschrift Authorea, brengt het injecteren van een gemodificeerd mRNA in het menselijk lichaam, zoals bijvoorbeeld gebeurt met de injectie van Biontec/Pfizer, aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee die, naast de reeds bekende bijwerkingen zoals trombose, bloedingsstoornissen, immuunsuppressie, enz., op lange termijn gevolgen kunnen hebben zoals neurodegeneratieve ziekten en een versnelde groei van kanker, schrijft 2020news.de.

De modificatie van het mRNA, die door de fabrikanten is uitgevoerd om het te beschermen tegen afbraak in het lichaam en tegelijkertijd een veranderde eiwitvorming te veroorzaken, kan leiden tot “leesfouten”, die de ontwikkeling van een reeks ziekten kunnen bevorderen. De wijziging van de mRNA-sequentie beschermt het mRNA in de cel tegen herkenning als vreemd en afbraak door het aangeboren immuunsysteem. Als er leesfouten optreden bij de productie van het spike-eiwit, kunnen zich verschillende scenario’s voordoen:

(a) Het spike-eiwit verandert zijn 3D-structuur en er wordt een valse antilichaamreactie tegen een eiwit gegenereerd, zodat de gevormde antilichamen het oorspronkelijke virale spike-eiwit niet herkennen. Immunisatie van de behandelde persoon tegen SARS-CoV-2 vindt niet plaats.

b) Het spike-eiwit kan zich niet goed vouwen en wordt dus door de cel gedwongen tot afbraak. Aangezien op het celoppervlak geen spike-eiwit aan de immuuncellen wordt gepresenteerd, kan er geen immuunrespons plaatsvinden.

c) Er wordt een gewijzigd eiwit met een onbepaalde functie gegenereerd. Dit eiwit kan functieloos zijn of een grotere bedreiging vormen voor het lichaam dan het eigenlijke juiste spike-eiwit dat door de injectie wordt gegenereerd.

Het probleem is, volgens de auteur van het verslag, dat het mRNA voor gebruik in het vaccin buitengewoon is gewijzigd ten opzichte van het natuurlijke mRNA van het virus: het bestanddeel uracil is vervangen door Ψ (pseudo-ouridine) om het immuunsysteem te misleiden, de snelheid van de eiwitsynthese is sterk verhoogd door gewijzigde basenvolgorden, wat zou kunnen leiden tot een grotere gevoeligheid voor fouten bij de omzetting van het mRNA in eiwitten. Twee aminozuren werden vervangen door prolines om het gesynthetiseerde spike-eiwit in een toestand van prefusie te houden. Dit is de toestand in suspensie voordat het spike-eiwit zich koppelt aan de ACE2-receptor. Sommige aminozuren zijn vervangen door proline en aan het eind (3ÚTR) van het eigenlijke spike-gen is een sequentie toegevoegd, waarvan helemaal niet bekend is waaruit die bestaat.

Als het lichaam wordt geconfronteerd met kunstmatig mRNA, kunnen er ook zogeheten  Codon Usage gebruiksfouten optreden wanneer de lichaamseigen cellen de informatie lezen. Dit komt doordat de bestaande tRNA-moleculen die de eigenlijke eiwitten bouwen, niet precies overeenkomen met het gewijzigde kunstmatige mRNA.

Bij gebrek aan voldoende studies is het mechanisme dat tot deze mogelijke synthesefouten leidt nog niet volledig ontcijferd. De correlatie tussen de snelheid van de synthese en de accumulatie van defecte eiwitexpressie is eveneens nog niet bekend. De “vaccinatie” is dus een wetenschappelijke black box met een groot risico op schade.

De auteur van het rapport stelt:

“We kunnen stellen dat de sequentie niet alleen niet geoptimaliseerd is voor het eigenlijke doel om een correct spike-eiwit in de cellen te produceren, dat vervolgens een immuunrespons teweegbrengt, maar eerder het vermoeden doet rijzen dat “Codon Usage gebruiksfouten” kunnen voorkomen… Het is mogelijk te veronderstellen dat buitensporige modificatie, gericht op extreme verhogingen van de eiwitexpressie, de bron kan zijn van fouten in de sequentie-assemblage van mRNA-genen. Veranderde tRNA-beschikbaarheid kan leiden tot neurodegeneratieve ziekten, en opregulatie van specifieke tRNA’s leidt tot metastase [Metastasen zijn uitzaaiingen van primaire kwaadaardige tumoren ergens anders in het lichaam, red.] door de stabiliteit te verhogen van transcripten die verrijkt zijn in hun cognate Codons”.

Haar conclusie:

“In wezen kunnen we zeggen dat de code van de hele sequentie op onevenwichtige wijze is gewijzigd, te veel in vergelijking met de natuurlijke virale tegenhanger, en te veel om te zeggen dat het menselijke organisme precies de spike-eiwitten reproduceert die overeenkomen met het oorspronkelijke virus, met het risico van ernstige schade op lange termijn voor de menselijke gezondheid, naast het feit dat het ondoeltreffend is bij immunisatie”.

Het probleem met de zogenaamde vaccins is dat het geïnjecteerde mRNA niet snel in het lichaam wordt afgebroken zoals natuurlijk RNA, maar veel stabieler is geworden door de modificatie ervan, die een gezondheidsrisico inhoudt, en daardoor lange tijd – het is momenteel volstrekt onbekend hoe lang – mogelijk zelfs voor altijd in het lichaam aanwezig blijft, en de ziekteveroorzakende aandoeningen kan veroorzaken waarop is gewezen. En als dit RNA lange tijd in het lichaam aanwezig blijft, kan het ook een rtPCR-test positief maken. Daarom raadt de CDC een PCR-test op het spike-gen bij de “gevaccineerden” sterk af.

Interessant is echter dat de zogenaamde varianten zoals Delta door PCR precies in het spike-eiwit worden opgespoord. Kan het zijn dat door de injectie veel nieuwe spike-genvarianten in het lichaam ontstaan die eigenlijk geen ziekteverwekkende virussen zijn, maar die er dan wel voor zorgen dat de PCR-test een vals-positief geeft? Dus is de Delta variant gewoon een test fenomeen veroorzaakt door de “vaccinaties”?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland was

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!