Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon is gestorven na het coronavaccin, werd afgelopen weekend gecensureerd door Facebook. Ramirez deelde een speech die hij had gegeven voor het staatscapitool van Texas in de stad Austin. Vervolgens kon hij 24 uur niets plaatsen op Facebook.

Vlak daarvoor had Ramirez in The Alex Jones Show verteld dat zijn zoon, Ernest Ramirez jr., vijf dagen na de Moderna-prik was bezweken aan de gevolgen van een hartontsteking. Uit de autopsie bleek dat het hart van zijn zoon twee keer zo groot was als normaal.

14 keer meer kans

De media proberen dit soort getuigenissen onder het tapijt te vegen. Uit een Amerikaanse studie is gebleken dat jongens 14 keer meer kans hebben op een hartontsteking na het nemen van de coronaprik van Pfizer.

Het aantal gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, is in de westerse geëxplodeerd sinds de prik is goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen.

Censureren en de mond snoeren

Dit is weer een voorbeeld van de manier waarop de media en Big Tech proberen om iedereen die zich uitspreekt tegen het coronavaccin te censureren en de mond te snoeren, zelfs mensen die familieleden zijn kwijtgeraakt als gevolg van bijwerkingen van de prik.

Ramirez wordt in onderstaand filmpje geïnterviewd door onafhankelijk journaliste Ivory Hecker, die wegging bij Fox om mediacorruptie aan de kaak te stellen.

[Infowars]

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!