Wij zijn gevaccineerd!” Het Oostenrijkse parlementslid Eva María Holzleitner (Sociaal-Democratische Partij van Oostenrijk) stortte gisteren midden in een toespraak in het parlement in elkaar, bericht Americasfrontlinedoctors.org.

Backup:

Holzleitner is een fervente voorstander van de COVID-19 gentherapie; op haar Instagram-account worden volgers vermaand om “te vertrouwen op de resultaten en tests van de wetenschap: De scepsis over het steriel worden door de coronavaccinatie is ongegrond! We zijn gevaccineerd!”

“Vaccinatie is essentieel om samen en in solidariteit de pandemie onder controle te krijgen. Het is belangrijk dat er laagdrempelige, gemakkelijk bereikbare informatie is over vaccinatie om vooroordelen, angsten en nepnieuws weg te nemen – op de kanalen die jongeren het vaakst gebruiken.”

“Wij vier partijvertegenwoordigers zijn het met elkaar eens en raden iedereen aan om niet te vertrouwen op de nep-‘deskundigen’, maar juist op de deskundigen die echt iets begrijpen omdat ze de juiste opleiding en jarenlange ervaring hebben,” vervolgt ze.

Via Eva María Holzleitner Instagram-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Inentingsreacties: Hoe verdragen de verantwoordelijken om de gevolgen van hun experiment onder ogen te zien?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet