Nu iedereen weer thuis zit, ook de gevaccineerde medemens, kunnen we eens bestuderen wat die vaccinatiestatus betekent en welke waarde het vertegenwoordigd.

Vrijwel alle gevaccineerden hebben een plausibele reden gehad om zich te laten gebruiken als proefkonijn. Slechts weinigen hebben aangevoerd, dat ze dat hebben gedaan om beschermd te zijn tegen de afgrijselijke ziekte Covid-19 en niet te vergeten alle mutanten/varianten en andere -anten. Men wilde de vrijheid terug.

Maar wat een verschrikkelijke toestand doet zich nu voor! Weer een lockdown.

Wat de status van “proefkonijn” inhoudt hoeven we u niet uit te leggen. Ook niet, dat die status van onbeperkte duur is. Je bent pas proefkonijn af, als je bent vertrokken naar de Eeuwige Jachtvelden. En gezien de experimentele fase van het haastig goedgekeurde “vaccin” heeft iedere gevaccineerde de status van “proefkonijn”.

Maar wat betekent de “vaccinatiestatus” dan precies?

In de eerste plaats moeten we uitvinden om welke soorten en gradaties het gaat.

Overzicht vaccinatiestatus

(1) Vaccinatiestatus onbekend = ongevaccineerd
(2) 1x gevaccineerd = ongevaccineerd
(3) 2x gevaccineerd = binnen 14 dagen interval = ongevaccineerd
(4) 2x gevaccineerd + Covid-19 symptomen = ongevaccineerd
(5) 2x gevaccineerd maar kruisgevaccineerd = ongevaccineerd
(6) 2x gevaccineerd +6 (of 4, 5, 12 afhankelijk per land) maanden = ongevaccineerd
(7) Gevaccineerd met injecties die niet in de EU zijn goedgekeurd, zoals Sputnik of Sinovac, enz. = ongevaccineerd
(8) Hersteld + 6 maanden = ongevaccineerd (want zelfs een nog aanwezige natuurlijke afweer telt vanaf dan niet meer mee).

We kunnen dus maar beter bepalen wanneer je WEL bent gevaccineerd, gezien al deze voorwaardelijke uitzonderingsgevallen. Bovendien is met de boostershots nog niet eens rekening gehouden. Want zelfs als u aan alle voorwaarden hebt voldaan, maar u meldt u niet op tijd voor de vervolgtherapie, dan bent u uw zwaar bevochten tijdelijke privileges weer kwijt. U wordt dus zwaar gepiepeld, mocht u op de wintersport willen.

Het komt er eigenlijk op neer dat je aan de volgende voorwaarde(n) moet voldoen om de status “volledig gevaccineerd” te kunnen voeren en wat je dan een groen vinkje voor een restaurantbezoekje oplevert.

“U bent gevaccineerd als u niet langer dan 6 maanden geleden een dubbele, EU-goedgekeurde door dezelfde fabrikant geleverde vaccinatie hebt ontvangen, dan wel bent hersteld van Covid-19 én dit is geregistreerd en bij de instanties bekend is”.

Met andere woorden: uw vaccinatiestatus is slechts een momentopname. U heeft uw vrijheid helemaal niet terug, u heeft tijdelijk wat meer privileges dan degenen die niet voldoen aan de voorwaarden, gevaccineerd of niet.

Het gaat niet lang meer duren en de ongevaccineerden zijn weer dik in de meerderheid.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet