Dat valt maar op één manier op te vatten en dat is dat hij een vaccinatieplicht wil zoals we al in Australië en Oostenrijk zien, en in Duitsland in de maak is.

Een vaccinatieplicht is medische verkrachting. Als ze je kunnen verplichten een vaccin te nemen, kunnen ze je ook verplichten je te laten steriliseren, euthanasie te plegen of op verzoek een orgaan af te staan. Als je lichamelijke integriteit geschonden kan worden door de overheid dan kunnen ze alles met je doen. Dan ben je feitelijk een slaaf.

Korte versie:

Langere versie vol met onzin zoals gebruikelijk:

Hugo:

“En hecht je zo vreselijk aan je recht op vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie, daar leg ik me niet bij neer, want dat recht, die vrijheid kan nooit belangrijker zijn dan het recht van een ander om niet ziek te worden…”

Gevaccineerden zijn net zo besmettelijk als niet gevaccineerden. Dat zou zo onderhand toch een keer doorgedrongen moeten zijn bij die koekebakker zou je denken.

Zelfs de NOS, Gommers en Demonlord Fauci hebben dat toegegeven.

NOS:

‘Gevaccineerden net zo besmettelijk als niet-gevaccineerden’.

Gommers:

‘Het heeft helemaal geen zin of je wel of niet gevaccineerd bent’. ‘Meer dan 60% van de besmettingen zijn bij de volledig gevaccineerden’.

Fauci:

“Het niveau van het virus – viral load – bij gevaccineerden is hetzelfde als bij niet-gevaccineerden”.

Hugo de Jonge stelt dat gevaccineerden ziek kunnen worden van ongevaccineerden. Dan werkt dus 1) het vaccin blijkbaar niet en beschermt niet. En 2) waarom zou een ongevaccineerde dan een niet-werkend vaccin moeten nemen. Bovendien zeggen de NOS, Gommers en Fauci, en nog heel veel meer deskundigen en onderzoeken, dat gevaccineerden net zo besmettelijk zijn.

Hugo de Jonge loopt hier op een misdadige wijze bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten, maar heeft geen enkele onderbouwing.

Hugo:

“Het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis, het recht van de ander om zijn onderwijs, zijn onderneming, of zijn leven gaande te houden”.

Het is van een ongekend schofterige brutaliteit wat Hugo hier doet. Hij heeft de zorg afgebroken en weigert al twee jaar – in nota bene een zogenaamde pandemie – die zorg op te schalen en geeft dan de schuld aan de ongevaccineerden. Elk probleem in de zorg is de schuld van Hugo en zijn baas Mark Rutte. Afgelopen jaar zijn er 27.000 zorgmedewerkers opgestapt omdat ze niet langer onder deze minister wilden werken en in de jaren daarvoor zijn er nog eens 75.000 ontslagen door de kabinetten Rutte.

Bovendien weten we uit de ons omringende landen, die wel cijfers vrij geven, dat de IC’s vol liggen met gevaccineerden. En heeft dit ‘gave’ land zo’n beetje de laagste IC-capaciteit in heel Europa. Lager dan al die landen waar we afgelopen jaar een ‘EU-Corona-hulppakket’ voor betaald hebben.

Dat geld is trouwens geweldig goed besteed:

Hugo:

“En dus bescherm jezelf, bescherm elkaar, en bescherm de vrijheid die we met elkaar op het virus te herwinnen hebben”.

Nee Hugo, het vaccin beschermt niet, en het is niet het vermeende virus, dat niet dodelijker is dan de griep, waar we onze vrijheid aan kwijtgeraakt zijn. Derhalve kunnen we onze vrijheid ook niet op het ‘virus’ herwinnen. We moeten onze vrijheid herwinnen op de totalitaire psychopaten die onze vrijheid gestolen hebben!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hugo de Jonge: De bijwerkingen nemen toe naarmate je meer prikken hebt gehad – Daarom gaan we iedereen zoveel mogelijk prikken

Source: dissident.one

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet