Wie de berichten van La Quinta Columna heeft gevolgd kan niet anders dan de conclusie trekken, dat men zich geheel heeft geworpen op de definitie van wat “vaccinatie” nu eigenlijk is.

De “vaccinatie” wordt de mensheid verkocht als de oplossing van een probleem. Maar er wordt wel wat opgelost, echter niet voor de mensheid. Het echte probleem wat zich voor de Opperheerser gaat voordoen is, dat de mensheid massaal tot bezinning komt en zich afvraagt waar dit allemaal goed voor is. Alleen daarom is een probleem (de niet bestaande “pandemie”) gefabriceerd met hulp van de media als excuus om de oplossing te genereren. Die “oplossing” lag al klaar, een staaltje bovenmenselijke technologie, verwerkt in een injectievloeistof.

De mens is als genetisch experiment wel ongeveer klaar. De volgende fase wordt ingeluid. Een gedeelte kan als bio-robot verder. De Opperheerser van dienst moet zorgen voor zijn eigen veiligheid. Omdat berichten als dit de bodem onder ons bestaansrecht weg dreigen te slaan, wordt het ons niet in dank afgenomen hierover te schrijven. Dan kun je wel stoppen met je krantje, dan zijn de kaarten immer toch al geschud. Dan “willen we niet weten” wat er op ons afkomt. Maar dat is geen oorspronkelijke menselijke gedachtegang. Dat is de gedachtegang van “de gemankeerde mens”.

Want er mankeert van alles aan ons, mensen. Om te beginnen zijn we niet aan de natuur aangepast. We moeten ons op allerlei manieren beschermen. Dat doen we vaak gedachteloos door elkaar groepsgewijs de oorlog te verklaren. Verder zijn er onverklaarbare instincten, waarvan de belangrijkste is ons moreel kompas, onze empathische vermogens. Niet bij iedereen, maar bij de meesten wel. Voor iets of iemand is dat empathische vermogen een constructiefout die moet worden gecorrigeerd. Het is de laatste verbinding met onze Oorsprong, dat moet worden weggehaald. de manier waarop dat gaat is voor mensen niet te bevatten, ondanks alle pogingen die worden gedaan om de ware bedoelingen van deze oorlog tegen de restanten van onze werkelijke Oorsprong. Het stoppen van onze stamboom en het wissen van ons genetisch geheugen. Het is niet meer en niet minder dan het verwijderen van de laatste sporen op de plaats delict door de Crimineel zelve….. dat is alles. Wat moet er worden verborgen?

Het bestrijden van dit kwaadaardige Plan is regelrecht zelfmoord. Het is alsof je partij moet kiezen in een strijd tussen twee facties van dezelfde bloedgroep, waar we geen deel van uitmaken. De kwaardaardigen tegen de welwillenden…. De veruit overgrote meerderheid van de mensheid is uitgesloten van die strijd, kan geen enkel verschil maken en dient als speelbal in een wedstrijd die we niet spelen. Het is beter om op de tribune het spel te observeren als waarnemer. Op een staanplaats.

Niemands eigendom? Misschien toch wel, maar niet van hen die ons als hun buitgemaakte eigendom zien en tot het uiterste willen uitnutten. De werkelijke strijd is die van onze Oorsprong tegen de Piratencultus die de mensheid hebben buitgemaakt na een zware Titanenstrijd. Sinds die tijd worden ALLE problemen opgelost met vernietigende oorlogen.Gaan we nu naar het laatste artikel van de Spaanse heren die zich met volle overgave op de zogenaamde vaccins hebben geworpen om ons duidelijk te maken hoe kwaadaardig de “oplossing” van een non-probleem is.

Technologisch parasitisme: elektromagnetisch draadloos nanosensornetwerk


La Quinta Columna en zijn samenwerkende wetenschappers verdiepen dagelijks hun kennis over het onderwerp nanotechnologie dat in de bevolking wordt gebracht.

In het meest recente programma heeft de biostatisticus Ricardo Delgado commentaar geleverd op een paper dat een directe relatie heeft met de constructie van het nano-netwerk dat ervoor zorgt dat de vermeende vaccinaties MAC-adressen genereren.

Ricardo Delgado: Elektromagnetisch gebaseerd draadloos nanosensornetwerk: architectuur en toepassingen.”

Hier komen we heel dicht bij alles wat Mik Andersen (het pseudoniem van een groot wetenschapper) op de Corona2Inspect-blog  beschrijft, toen hij alle patronen in de wetenschappelijke literatuur identificeerde  met de patronen in het Pfizer-vaccin -dat Dr. Campra al analyseerde-, op basis van de afbeeldingen.

Als je het niet weet en je bent gevaccineerd, moet je weten dat je in je lichaam de artillerie van nanosensoren, nanotechnologische nanorouters hebt die aan de ene kant alle biomedische elektrofysiologische markers van de persoon gaan verzamelen en aan de andere kant een kunstmatig neuronaal netwerk veroorzaken dat je mens-eigen natuurlijke netwerk zal vervangen. Vandaar dat er vreemd gedrag optreedt of, als je gevaccineerd bent, kun je je bijzonder vreemd voelen. We hebben het, zo u wilt, over technologisch parasitisme. Natuurlijk, uitgevoerd met grafeenoxide. 

Ik ga erop inzoomen. Laten we eens kijken naar dit artikel. Dit artikel zegt: “Recente ontwikkelingen in nanomaterialen en nanotechnologie hebben de weg vrijgemaakt voor het bouwen van geïntegreerde apparaten ter grootte van een nanometer.”

Dit is waar ik je vertel dat nanotechnologie een aanzienlijke weg heeft afgelegd, achter de rug van het maatschappelijk en wetenschappelijk middenveld om.

“Aangeduid als nano-nodes.”

Helaas hebben onze artsen, medici en specialisten hier absoluut geen weet van. En toch zijn ze opgezet en uitgerust als de grootste woordvoerders in de vaccinologiewereld.

Op de vierkante nanometer….

“Deze nanoknooppunten zijn samengesteld uit nanoprocessors, nanogeheugen, nanobatterijen, nanotransceiver, nanoantennes en nanosensoren die op nanoschaalniveau werken. Ze kunnen eenvoudige taken uitvoeren, zoals detectie, berekening en actuatie. De interconnectie tussen microdevices en nano-nodes / nano-sensoren heeft de ontwikkeling van een nieuwe netwerkstandaard genaamd Wireless Nano-Sensor Network (WNSN) mogelijk gemaakt. Dit artikel biedt een diepgaand overzicht van het Wireless Nano-Sensor Network (WNSN), zijn architectonische constructies, toepassingsgebieden en uitdagingen, die moeten worden aangepakt en tegelijkertijd kansen voor de implementatie ervan in verschillende toepassingsdomeinen moeten identificeren. “

Met andere woorden, we hebben het over nanotechnologie die de communicatietechnologie die we al kennen opnieuw creëert. Maar in dit geval in het menselijk lichaam. We hebben het over nanocommunicatie. En dit is het vaccin, dames en heren. De vaccins van Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Janssen. Ze zijn allemaal nano-technologie voor nano-communicatie. Dus je zendt, de gevaccineerden,  een MAC-adres uit in draadloze Bluetooth-technologie. Maar je ontvangt ook signalen alsof je een router bent. 

Je kunt het op elk gewenst moment bekijken.

Nou, hier is de PDF, en je kunt het downloaden.

Natuurlijk, het materiaal dat hier opduikt… Het moet ergens opduiken. Het is hetzelfde oude materiaal. Hier is het. 

“Antennes, met name op basis van grafeen.” Kun je het lezen? Hier ga ik het uitlichten. Laten we eens kijken of het me toelaat. “Grafeen.” Hier is het. Zien? Het kan niet anders.

Begrijp je waarom ze het grafeen in vaccins willen verbergen? Of het magnetisme of biomagnetisme dat grafeen veroorzaakt bij de geïnjecteerde mensen? Je begrijpt het wel, nietwaar?

Ze ontkennen het uiteraard, zoals elke crimineel zijn sporen wil wissen.

Logischerwijs moeten toch al die mensen in de gevangenis belanden.

—Orwellito.

Onder een kwaadaardig regime is de logica dat de crimineel in de adelstand wordt verheven.

Hieruit blijkt dat artsen, wetenschappers, virologen stuk voor stuk domme collaborateurs en schijterige meelopers zijn. In feite weten ze niet waar ze het over hebben en waar het over gaat. Zouden ze het wel weten, dan wordt get genegeerd of glashard ontkent. Alles wordt in het werk gesteld om de boodschapper te elimineren als crimineel of randdebiel. Vaccinatie is nano-parasitisme en de medische wereld een kuil vol giftig addergebroed.

De omgekeerde logica: de dader wordt gestraft en het slachtoffer krijgt de macht.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet