<a href="https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/08/vaccin-naald-freepik.jpg?fit=799%2C522&ssl=1" data-caption="© Freepik“>
© Freepik

Opnieuw spreekt een Duitse arts zich uit over de COVID-19 vaccinatiecampagne. Dr. Fehr trekt een ontnuchterende conclusie over de situatie van vaccinatie in zijn praktijk. Inmiddels is een van zijn patiënten aan de injectie overleden, schrijft hij op zijn website, bericht Corona-blog.net.

Andermaal spreekt een arts, Dr. Jürgen Fehr, zich uit. Frontnieuws heeft reeds bericht over verschillende artsen die nu kritisch staan tegenover vaccinatie. Ook een kinderarts distantieert zich van de COVID-19 vaccinatie bij kinderen.

Net als de arts Björn Kahoun, rapporteert Dr. Jürgen Fehr over een sterfgeval na de vaccinatie. Hij schrijft op zijn website dat hij vanaf het begin zeer sceptisch stond tegenover de vaccinatie en beschrijft zijn ervaringen aldaar. In de toekomst wil hij niemand vaccineren die niet zelf kan beslissen. Dus, “zoals voorheen vaccineert hij geen kinderen onder de 16 en vanaf nu ook geen zwangere vrouwen”.

Hij is duidelijk tegen paternalisme en blijft patiënten vaccineren die dat na uitvoerige voorlichting nog steeds willen. Hij zegt echter dat hij niemand aanraadt deze vaccinatie te ondergaan. Op zijn website vindt u uitgebreide informatie over de vaccinatie.

Het is tijd voor een persoonlijke conclusie:
Bad Nauheim, 17 augustus 2021

1) Ik was vanaf het begin zeer sceptisch omdat ik vaststelde dat enerzijds de pandemie veel minder erg was dan voorspeld (“stapels lijken”, “iedereen kent mensen die gestorven zijn” enz…), terwijl er massaal politieke paniek werd gezaaid (“Panieknota” van het BMI) en de vaccinatie werd bijzonder snel goedgekeurd, hoewel het mechanisme praktisch niet getest was.

2) Mijn vrees voor de bijwerkingen van het vaccin werd helaas bevestigd, ik heb nog nooit een vaccin meegemaakt met zo veel bijwerkingen (sterfgeval in mijn eigen praktijk!).

3) Anderzijds lijkt de vaccinatie over de hele linie niet zo veel bescherming te bieden. Enerzijds heet het dat ernstige gevallen worden voorkomen, anderzijds nemen de “gevallen” momenteel massaal toe, vooral in landen met een hoge vaccinatiegraad (Israël, IJsland, enz…). De afname van het aantal ernstige gevallen kan het gevolg zijn van vaccinatie, maar ook van het feit dat het virus onschadelijker is geworden (mutanten…).

4) De verantwoordelijken lijken ook niet echt te geloven in vaccinatie. We hebben de historisch gezien unieke situatie dat een ongevaccineerde persoon zogenaamd mensen kan infecteren met een ziekte die hij of zij naar eigen gevoel helemaal niet heeft en waartegen anderen wel gevaccineerd zijn! Er is geen andere manier om de pressie uit te leggen (tenzij men aan financiële belangen zou denken, wat wij natuurlijk nooit zouden doen 😉 ).

5) Er wordt massale druk uitgeoefend, te beginnen met de “Panieknota”, voortdurende kritiekloze en schromelijk eenzijdige berichtgeving in de massamedia en een in feite verplichte vaccinatie die wordt ingevoerd, hoewel men enkele maanden geleden nog stellig verzekerden dat zij dit nooit zouden willen. Integendeel, alle vermaners in dit verband waren “covidioten en samenzweringstheoretici”. Het is komisch dat zoveel van de waarschuwingen uitkwamen…

6) Ik ben er nu meer dan ooit van overtuigd dat vaccinatie niet voor iedereen geschikt is, omdat het naar mijn mening te veel bijwerkingen heeft en de ziekte lang niet zo erg is als men ons heeft doen geloven en nog steeds wil doen geloven.

7) Ik denk nog steeds dat het zinvol is u te laten vaccineren als u een hoogrisicopatiënt bent. Dit komt door het relatief hogere sterftecijfer als gevolg van de ziekte. Bij mensen boven de 80 schijnt de ziekte honderd keer dodelijker te zijn dan vaccinatie. Dit is wat de RKI-gegevens zeggen tot eind mei, sindsdien zijn ze helaas niet meer gepubliceerd!

8) Gezien het ontbreken van risicogegevens voor jongeren (door het ontbreken van informatie in de RKI-documenten sinds juni (toen men ook jongvolwassenen begon te vaccineren) kan ik het risico voor deze groep niet beoordelen. De officiële gegevens over het verloop van de ziekte bij jongeren, en vooral bij kinderen, maken het echter steeds onwaarschijnlijker dat de gezondheid baat zal hebben bij vaccinatie naarmate men jonger is. Om te weten of en waar het “break even point” ligt (het punt waarop het risico onstabiel wordt, d.w.z. dat vaccinatie gevaarlijker wordt dan niet te worden gevaccineerd), zijn gegevens nodig, maar deze zijn sinds eind juni 2021 niet meer gepubliceerd…

9) En dit alles zonder echte langetermijngegevens. Zonder cijfers (niet alleen verslagen van afzonderlijke gevallen) over “lang-Covid” enerzijds en schade door vaccins (vruchtbaarheid, auto-immuunziekten) anderzijds….

Conclusie:

A) Gezien het bovenstaande zal ik absoluut bij mijn besluit blijven om niemand te vaccineren die niet voor zichzelf kan beslissen. Ik zal dus, zoals voorheen, geen kinderen onder de 16 vaccineren en vanaf nu ook geen zwangere vrouwen.

B) Ik ben alleen uw huisarts en niet uw voogd. Ik hoef het niet met al uw beslissingen eens te zijn, zolang ik ze maar in overeenstemming kan brengen met mijn geweten en mijn morele en religieuze basisovertuigingen. Daarom blijf ik u aanbieden om u door mij te laten vaccineren. Ik respecteer uw omstandigheden, die u vaak geen andere uitweg laten, en zal u daarom helpen.
Vaccinatie kan ik echter alleen van harte en met volle overtuiging aanbevelen op oudere leeftijd en bij ernstige ziekten. En anders niet echt.

Uw Jürgen Fehr

Website

Tegen al diegenen die nu boos zijn dat een arts blijft vaccineren, wil ik zeggen dat ieder mens vrij is om te beslissen. In de geneeskunde zijn er veel therapieën die twijfelachtig zijn en toch kiezen mensen voor sommige gevaarlijke behandelingen. Dit is niet ter beoordeling van de arts als hij de patiënt heeft ingelicht. De arts vervult veeleer zijn plicht om alle opties aan te geven en de beslissing over te laten aan de verantwoordelijke burger met de juiste informatie. We mogen geen conclusies trekken over anderen omdat we kritisch staan tegenover vaccinatie.

Meningen zijn verschillend en in een democratie moeten we dat accepteren, dus onthoudt u zich alstublieft van beledigingen en verdere laster in uw commentaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet