De waanzin rond de meer dan omstreden Covid-vaccinaties gaat door: momenteel overwegen de Duitse maag-darm-artsen om belangrijke preventieve onderzoeken zoals colonoscopieën alleen toe te staan aan gevaccineerde patiënten. De reden hiervoor is dat ongevaccineerde patiënten de controlerende artsen en het praktijkpersoneel in gevaar zouden brengen, meldt Report24.

Welnu, deze tweeklassengeneeskunde voorgesteld door Dr. Katja Klugewitz, woordvoerster van de maag-darm-leverartsen in privé-praktijken, getuigt van een indrukwekkende onwetendheid: gevaccineerde mensen geven het virus evenveel door als niet-gevaccineerde mensen – je zorgen maken over de vaccinatiestatus van een patiënt getuigt dus noch van medische competentie, noch van professionalisme.

Klugewitz stelt dat de beroepsvereniging “een discussie op gang wil brengen”: Zij vraagt zich af hoeveel risico zij en haar personeel kunnen nemen. De beslissing is aan elke arts – zijzelf en sommige collega’s passen momenteel de 3G-regel toe. Ze legde het uit aan Die Welt:

Aangezien slechts zeer weinig onderzoeken echt dringend moeten worden verricht, mag van de patiënten worden verwacht dat zij hun steentje bijdragen aan de veiligheid in de praktijk. Een vaccinatie vooraf lijkt me redelijk.

In feite is er een reden waarom dergelijke “niet-urgente” screeningonderzoeken bestaan: in Duitsland bijvoorbeeld dekken alle ziekteverzekeringsmaatschappijen de kosten van het onderzoek voor de vroege opsporing van darmkanker voor verzekerden van 50 jaar en ouder. Er worden zelfs brieven verstuurd om mensen aan te moedigen zich te laten screenen. Darmkanker is een van de meest voorkomende tumorziekten in Duitsland – en als de ziekte op tijd wordt ontdekt, neemt de kans op genezing aanzienlijk toe.

Vaccinatie als voorwaarde stellen voor een colonoscopie betekent uiteindelijk dat preventieve gezondheidszorg alleen wordt aangeboden met een potentieel risico voor de eigen gezondheid: Want terwijl de vaccinatie de omgeving toch al niet beschermt, is de risico-batenverhouding van het vaccin allesbehalve evenwichtig, vooral voor jongeren. Degenen die niets te vrezen hebben van Corona, hebben de vaccinatie niet nodig. Helaas kunnen mogelijke bijwerkingen van de vaccins nog steeds invloed op hen hebben.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Geen behandeling meer voor kankerpatiënten als ze niet gevaccineerd zijn?

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!