Waar wij zo langzamerhand dringend om verlegen zitten is een VRIJE KLINIEK.

U kent dat nog wel, zoals het twee jaar geleden nog was, waar je zonder SLAVENDRACHT kon bewegen en de arts een hand mocht geven. Waar je heenging om te worden geholpen.

Een ziekenhuis van vandaag is een inrichting waar de mensen worden gediscrimineerd bij het leven, waar iedereen zich onnatuurlijk gedraagt, onherkenbaar gemuilkorfd en als je bent gevaccineerd als de dood voor een besmetting. Je mag een arts of specialist gerust kwalificeren als een colporteur voor Big Pharma, belust op geld. Iedereen die zegt dat hij of zij is gevaccineerd is dat niet. U hebt een gentherapeutische behandeling ondergaan, waarbij u en passant bent volgespoten met printplaatjes, klaar voor The Internet of Bodies. En zonder een abonnement op boosterprikken bent u gedoemd weg te kwijnen. Met boosterprikken trouwens ook…. Het is de wereld op zijn kop, welkom in Absurdistan.

Zoals gezegd: wat we nodig hebben is bij gebrek aan deugdelijke ziekenhuizen en klinieken, een VRIJE KLINIEK, waar je normaal wordt behandeld. Waar je met botbreuken terecht kunt, maar waar eventueel onderzoek kan worden verricht, foto’s gemaakt, etc. Het mechanische gedeelte van de geneeskunst.

De financiering is geen probleem.

Voor een goed doel als dit, waar mensen worden geholpen en genezen op ongeacht welke manier, is altijd geld beschikbaar. Een VRIJE KLINIEK heeft geen erkenning nodig en er is personeel zat te krijgen. De financiering zal gebeuren met een aanvraag via bekende kanalen.

Ook nieuwe geneeswijzen moeten worden geïmplementeerd. Met nieuw bedoelen we de oude natuurgeneeskunst en de geneeskunst op basis van frequenties zoals we die kennen van Royal Rife, Nicola Tesla en Wilhelm Reich. Er moet een Sanatorium worden ingericht waarin deze geneeskunst kan worden beoefend.

Waarom dringend nodig?

Omdat we denken dat er tallozen zijn die met goed fatsoen een ziekenhuis niet meer in durven te gaan, bang voor een desastreuze afloop, waar de familie niet op bezoek mag en waar geen andere geneeswijzen en -middelen mogen worden toegepast omdat Big Pharma dat als een bedreiging ziet.

Er staan genoeg grote en kleine gebouwen leeg en er kan direct actie worden ondernomen om personeel te werven.

Bovendien hebben we rekening te houden met de totale ineenstorting van de Zorgverlening met een Regime dat alleen maar miljarden op de zorg wil bezuinigen. Dit kan niet lang meer goed gaan en je zou bijna denken, dat de toekomstige implosie gepland is wegen gebrek aan patiënten….

We hebben eerder gepubliceerd omtrent een initiatief van American Frontline Doctors, die dergelijke VRIJE KLINIEKEN wil opzetten. Nog steeds via de reguliere medicijnenverkoop, maar wellicht door de nood gedwongen uit te wijken naar oude methoden.

Er zijn verschillende initiatieven waar gepropageerd wordt dat de mens nog steeds een keus heeft. Maar wij hebben op dit moment behoefte aan echte Zorg en minder aan “coaches, adviseurs, yoga-campings en andere goedbedoelde afleiding”. Op dit moment hebben we daar niets aan, integendeel.

Er moet ACTIE komen. Alleen met echte actie, goed medisch personeel en NIEUWE methoden komt geld beschikbaar. Geef het beestje een naam: “PROJECT VRIJE KLINIEKEN” en het kan los. Want het MOET gebeuren. Wachten tot de boel weer normaal wordt is een utopie. De STAAT heeft afscheid van het VOLK genomen, waarvan akte.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet