<a href="https://i1.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/09/Robert-W-Malone-.jpg?fit=800%2C450&ssl=1" data-caption="Foto via Bigleaguepolitics.com.”>
Foto via Bigleaguepolitics.com.

Op zondag begaf Dr. Robert W Malone, een viroloog die bekend staat om zijn uitvinding van het mRNA-vaccin, zich op Twitter om een studie te delen waarin SARS-CoV-2 mRNA vaccinatie-geassocieerde myocarditis bij kinderen van 12-17 jaar wordt geanalyseerd, bericht Bigleaguepolitics.com.

“SARS-CoV-2 mRNA vaccinatie-geassocieerde myocarditis bij kinderen in de leeftijd van 12-17 jaar: A Stratified National Database Analysis” staat in het bericht, dat ook een link naar de studie bevat.

Malone maakte een vervolgbericht waarin een deel van het onderzoek werd aangehaald waarin werd geconcludeerd dat mannelijke kinderen van 12-17 jaar meer risico lopen op schade door het COVID-19 vaccin dan het virus zelf.

“Voor jongens zonder onderliggende gezondheidsaandoeningen is de kans op een cardiale ongewenste gebeurtenis (CAE), of ziekenhuisopname voor CAE, na hun 2e dosis mRNA-vaccin aanzienlijk hoger dan hun 120-dagen risico op COVID-ziekenhuisopname, zelfs op momenten van piekziekteprevalentie,” citeerde Malone.

Zoals velen die zich hebben uitgesproken tegen talrijke leugens van het establishment, bevat de Wikipedia-pagina van Robert Malone op het randje van lasterlijk materiaal met verklaringen zoals “Malone kreeg kritiek voor het verspreiden van COVID-19-misinformatie, waaronder het maken van niet-onderbouwde beweringen over de vermeende toxiciteit van spike-eiwitten gegenereerd door sommige COVID-19-vaccins,” maar is afgesloten voor openbare bewerkingen.

De viroloog heeft ook andere studies op het platform gedeeld, waaronder een andere over Vaccinatie-geassocieerde Myocarditis bij kinderen door de Universiteit van Californië.

Malone blijft een actieve gebruiker op Twitter en maakt en deelt routinematig berichten tegen medische tirannie en overreach van de overheid.

“Waarom zag je een enorme gesynchroniseerde push door de media en overheid om Ivermectine te bestempelen als een onveilig paardenmedicijn, terwijl beide beweringen duidelijk onjuist zijn?. En waarom trapten zovelen in dat mediathema (meme)?” luidt een post.

Een andere post van Malone biedt een oproep tot actie voor hen die hunkeren naar vrijheid en vrezen welke richting het beleid de regering van de Verenigde Staten opgaat:

“Wil u verteld worden wat u moet doen, of wil u vertrouwen op uw eigen verstand. Want dat is waar we nu zijn. Verdedig de vrijheid of onderwerp u. Ik kan dit niet voor u doen. U moet een keuze maken en daarnaar handelen. Of wordt zoals de Aussies en verlies uw vrijheid om te kiezen.”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!