Tucker Carlson waarschuwde maandag dat vaccinatieplicht “over macht gaat”, de eisen zijn zo irrationeel dat het duidelijk een gehoorzaamheidsoefening is. Hetzelfde geldt voor maskers. Ze werken niet, maar toegewijde slaven verdedigen ze.

In een gepassioneerde monoloog, merkte Carlson op dat “het een vorm van sadomasochisme is, het is dominantie en onderwerping. Het gaat om macht. Als ze je medicijnen kunnen laten slikken die je niet wilt of nodig hebt, hebben ze gewonnen. Je bent van hen. Je behoort hen toe. Zij willen dit.”

Carlson verklaarde dat “vaccins – die veel minder effectief zijn dan ons aanvankelijk werd verteld, potentieel gevaarlijk voor sommigen, en totaal onnodig voor tientallen miljoenen anderen – nu, desalniettemin, verplicht zijn voor vrijwel iedereen in Amerika.”

“Als ze je kunnen dwingen om een vaccin te nemen dat je niet nodig hebt, wat kunnen ze dan niet doen?” vroeg Carlson, en voegde eraan toe: “Waarom laten ze je geen psychiatrische drugs nemen als je hardnekkig ongehoorzaam bent? Een verkeerde mening uiten, en een shot krijgen. Waarom kunnen ze dat niet doen? Als ze dit kunnen doen kunnen ze alles met je doen”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Verpleegkundigen spreken zich uit: de meerderheid van de mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen, is gevaccineerd

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!