Een vrouw die zwaargewond is geraakt door een ernstige bijwerking van een Covid-19 vaccin vertelt haar verhaal vanuit haar ziekenhuisbed, meldt Newswars.com.

In de hartverscheurende video zegt de vrouw dat ze vreest dat ze zou kunnen sterven aan tal van gezondheidscomplicaties nadat ze op 3 mei een Covid-vaccin had gekregen.

De kwaal manifesteert zich als blaren en felrode uitslag op lichaamsorganen en op de huid, die geïrriteerd raakt, barst en bloedt, waardoor patiënten vatbaar worden voor infecties.

“Ik moest naar het ziekenhuis omdat een van de bloedblaren in mijn darm barstte en een bloeding veroorzaakte.

Toen ik … de bloeding in mijn darm, schoot een bloedprop in mijn linker nier. Ik verloor 90 procent van de functie van mijn linker nier.

Ik ben ’s morgens constant aan het opzwellen, zo erg dat ik problemen heb. Ik kan mijn handen niet buigen. soms sluit de zwelling mijn ogen en kan ik niet door mijn ogen zien,” beschrijft ze.

“Sinds de vaccinatie op 3 mei heb ik 6 menstruaties gehad die zo hevig waren dat ik wilde flauwvallen,” voegt de vrouw eraan toe.

Het is onduidelijk welk bedrijf het vaccin heeft geproduceerd dat de vrouw heeft genomen.

Het tragische verhaal van de vrouw is een van de vele die worden genegeerd omdat regeringen en hun mediaschoothondjes valselijk blijven beweren dat de vaccins veilig en effectief zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet